Hatice_ee ilk gebeliğim değildi Allah bağışlasın bir evladım var 4 yaşına girecek onda hiçbir sorun yaşamadım ama ikinci gebeliğimde düşük oldu çok yıprandım başta iyiydim ama çevremden bi destek görmedim eşim sağolsun o destek oldu tabi düşünün eşin düşüğe çok üzüldü erkekmiydi bebek diyenler var etrafımda geriliyorum haliyle tırnağını dünyaya değişmeyeceğim bir kızım var Allah ona sağlık versin başka birşey istemiyorum bu durumda tabi zamanı gelince de ikinciyi de nasip etsin korkuyorum sanki bir daha yaşayacağım gibi ah çok kötü bir durum düşürdüğüm bebeği gördüm birde kürtaj zamanını odada beklerken verdikleri ilaç sonrası bebek düştü bende gördüm travma oldu bende 😭😔😔😔😔 sonra toparladım kendimi şuan düşününce sanki bir daha aynı şeyler yaşanacak diye korkuyorum birde kendiliğinden düştü ve kürtaj olmadım düşükten bir hafta sonra kontrole gittim herşey normal dedi doktorum ama yine de corasprin verdi ve iki tane vitamin verdi bende düşününce 3 ay önce kullanın dedi ben korkudan kullanamıyorum 😔😔😭😔