ggzmkrcc Enesefe hmm anladım canım valla benim için de senden cılız bişey çıkar diyorlardı zayıf ve kısa boylu olduğum için ama hiç de öyle değilmiş 😂
ggzmkrcc Ayselcnt inşallah canım dedigin gibi 40 ı beklemese belki şansımızı deneyebiliriz daha fazla almadan ama.. diğer türlü zor 😑 hele de 41 i bitiriyormuşuz düşünsene🙄🙄
Fikriyelker ggzmkrcc Canım ablamında 4 kilo diye 38 de uyarıcı tabletle başlattılar doğumu sezeryan olmasın diye çokda başarılı geçti 3 ıkınmada doğurdu yanındaydım ☺️☺️ Hiç korkma hatta ilk kelimesi bişey yokmuş bunda acımadı hiç oldu 🤣🤣
ggzmkrcc Fikriyelker canım sorun sadece kilo değil çatım da çok uygun değilmiş bebek 3800 geçerse normal zor dedi 🙄 ablanıza çatı konusunda ne demişlerdi
Fikriyelker ggzmkrcc Çatı muayenesinde de yanındaydım acımadı bile rahat doğurursun dedi, sen nasıl rahat etceksen öyle yap kimseyi düşünme kendin tart artıları eksileri sadece vücut sağlığı değil psikolojide çok önemli bebek senin bebeğin beden senin bedenin
Abakliseher ggzmkrcc mşallah ama 4 kiloyu gözünde byutme yine küçücük bi bebek çıkıyor cnm Şili’de ınıyor sora
Demetkilic Ayktskne benimde 30 haftalik kontrolumde bebegim icin zayif dedi doktor arastirdim sonra muz kasar peynir ceviz sut tukettim duzenli olarak bolca bu haftaki kontrolde kilo aldigini gordum faydasi oluyo yani deneyin isterseniz birde yemek yedikten sonra sol tarafınıza yatıp dinleninki yedikleriniz yarasın bebişe