Erceyl Kizlar tesettürlü bı arkadaşım var bundan alacak ama bu markadan ürün alan oldu mu fiyatı uygun geldi. ben bu marka kullanmadım kumaşını bilmiyorum. Güzel mi kullananlar fikir verebilir mi https://www.lohusam.com/effortt-2405-ekru-kollari-dantelli-lohusa-hamile-4lu-set
Mucizem31 Erceyl ben nişanlıyken erkek bohçası için eşime bu markadan pijama sabahlık takımı almıştım çok iyi çıktı kullanıyor halen. Yumuşaktı da dokusu memnunum yani
Seda-34 Erceyl ben almadım ama çok yakın bir arkadaşım 2 tane lohusa takımı aldı hamilelikte kullanmaya başladı gayet memnun ben de çok beğendm kumaşı yumuşacık yıkanınca da bozulma yapmadı.
Erceyl Sinemtnm bekle canım ben farklı marka kullandım aldım arkadaşlarımda öle aldı bunu hiç almadık şimdi alacak bana sordu emin olamadim ;))) rezil olmayayim ben çok memnunum aldıklarımdan ;)))
Erceyl Gulhan16 çok sağol canım güzel günlerde kullan sende bitane olumsuz geldi iç belli ediyo dedi bı arkadas sabahlikla giyincede çok belli ediyor mu
Erceyl Mom040 yok canım Ben yeğenime toplu alışveriş yaptım o zaman verdiler çeki süresi bitti ben effortt marka pijama alan var mı diye sordum. Kumaşını bilmiyorum bunun bizim aldiklarimiz monamise markaydı
Erceyl Tugce11 sağol canım ;)) güle güle kullan olumsuz kimse yazmadı bununda kumaşı güzel ozaman ;))