CeyhunMelikeMislina gulin-35 rahim büyümesi oluyormuş canım okudum şimdi ama inş hiç sorun olmadan yavrularımızı alırız kucağımıza
gulin-35 CeyhunMelikeMislina ınsallh hepımız saglıkla alalım kucagımıza ıyı sevındım tek oyle olsun bazen canımı sıkıyo neden dıye
CeyhunMelikeMislina iremibrahim evet cnm benimde öyle oluyor her an adet olacak gibi ve sonra bacaklarıma vuruyor agrım
Yldzz97 CeyhunMelikeMislina Aynı durumdayım bir haftadir adet olacak gibi karnım ağrıyor böyle uzanıyorum geçmiyor ayakta zaten durdurmuyor karın ağrım beni bitirdi doktoruma sordumda bebek epeyce büyüdüğü için belden gelen bağlar geriliyor dedi normal dedi demek bu hafta hepimizde var yalnız olmadigima sevindim 🥺
CeyhunMelikeMislina Yldzz97 evet canım demek ki hepimiz aynıyız. Kaç haftalıksın bebeğim kaç kilo boyu kaç cnm
Yldzz97 CeyhunMelikeMislina 25+0 olduk kuzum en son iki gün önce gittim doktora bebeğim bir hafta önden gidiyor kilosu 881 Gr boyu 35 santim dedi siz kaçinci haftadasiniz bebişin kilosu boyu nasıl acaba 🌸🌸
Yldzz97 CeyhunMelikeMislina Olsun canım bir hafta önden veya geriden gelmesinin hiç önemi yok inan önemli olan sağlıklı olması bolca muz ve kaşar yiyorum canım istiyor bu aralar. Kendimde 52 kiloyla başladım hamileliğe şuan 60 kilo olmuşum 😑
Kediannesi123 CeyhunMelikeMislina normal olabilir canım ama şiddetli olursa doktorunla görüş benim doktorum adet ağrısı gibi ağrıların riskli olduğunu söylemişti
CeyhunMelikeMislina Yldzz97 biraz zayıf ama sağlık önemli canım dua et inş sende. Kaşar çok yemiyorumda muz yemekten tiksindim artık 😂🙈
Ogretmenanne24 Benimde dünden beri vardı karın da ağrı var dı bu sabah çok kötü battı adet sancısı gibi baya bi geçmedi şimdi biraz hafifledi biraz da bulantı var dünden beri 25+2 yiz Bizde kızımla
Kediannesi123 CeyhunMelikeMislina ağrınız geçti mi benimde iki saattir o şekilde bir ağrı başladı bel kalça be kasıklar da tam olarak adet ağrısı gibi
Mom084 Minimalistmom bunu bende görmüştüm, kan rüyayı bozar korkma dediler, çok şükür sende korkma. Psikolojik olarak bişey olacak mı dıye düşünmekten oluyor Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa