depsizoo CeyhunMelikeMislina rahim büyürkenmi yumurtalama dönemine gelince mi ne oluyomuş bendede oldu 1-2 gün önce sonra geçti ama 23+2yim bu arada
Minimalistmom CeyhunMelikeMislina ben hep yaşıyorum, hiç lekelenmem bile olmadı ama rüyamda adet olduğumu falan görüyorum üzgün bir şeklide uyanıyorum😢
Mom084 Minimalistmom bunu bende görmüştüm, kan rüyayı bozar korkma dediler, çok şükür sende korkma. Psikolojik olarak bişey olacak mı dıye düşünmekten oluyor Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa
momsboys CeyhunMelikeMislina 30. haftadayım bu haftada bende cok oldu . ilk oğlumda hatırlıyorum dogum yapacagım gün bu sekildeydi sonra bi tırstım ama 4 gündür oluyor dogum değil demekki😅 cuma doktoruma soracağım rahim kasıldıgı büyüdüğü için sanırım
Dilek0809 CeyhunMelikeMislina ben de dün böyle post açmıştım 24+6 kasık ağrım ve batmalarım vardı adet olacakmışım gibi bugün daha iyiyim muhtemelen rahim büyüdüğü içindir kötü düşünmeyelim
Dilek0809 defnes_mom ay inşallah hareketlerini falan da hissettiğimiz için artık sanki daha rahatız ☺️
54_kubra CeyhunMelikeMislina ben 22+4 günlüğüm dün aynı ağrıyı sızıyı yaşadım oturamiyorum. Benim regl dönemi hep ağrılı ve kemiklerim belim dizlerim ağırır ve aynı ağrıları yaşadım eşime de söyledim adet ağrısı gibi ağrım var dedim. Benim evimde soba var hemen onun yanında durdum isittim ağrıyan yerlerimi biraz diner gibi oldu. 🤷
Dilek0809 defnes_mom evet ama tabi kısmet benim biraz erken doğum riskim var maalesef inşallah o günleri görürüz biz de oğluşla 🐣🤗
Alwayshope CeyhunMelikeMislina bende 25+2 yim dün gece uykumdan uyandıran bi adet sancım oldu 30 dk falan sabah uyandığımda yoktu ama hareketleri de cok derinden geliyor sabahtan beri hatta hareket mi onu bile anlayamıyorum çok korkuyorum
gulin-35 CeyhunMelikeMislina beenn🙁alt karnım agrıyo sankı afedersınız ıshal olunca agrır ya o sekılde bugun daha ıyı arada gelıyo ama heralde gaz mı sıkısıyo anlamadım
CeyhunMelikeMislina gulin-35 rahim büyümesi oluyormuş canım okudum şimdi ama inş hiç sorun olmadan yavrularımızı alırız kucağımıza
iremibrahim CeyhunMelikeMislina evet o haftalar bende cok cektim karın ağrısı sanki adet olcak gibiydim 😣
CeyhunMelikeMislina iremibrahim evet cnm benimde öyle oluyor her an adet olacak gibi ve sonra bacaklarıma vuruyor agrım