aysanne 14-15 inde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Az önce test yaptım negatif çıktı acaba yanılma yada tekrar pozitif çıkma ihtimali varmı? çok yoruldum çok😢
Fatmadncr aysanne bence var benimde öyleydi kan testim bile 0,100 çıktı yok dediler 10gün bekledim hamile çıktım onlara kalsa adet söktürücü veriyorlar hamile ihtimalin olur dikkat et
hazal2131ds aysanne bende hamile kalmadan bi ay önce 7 gün gecikmiştim. Normal testte çıkması lazım 2 gün geciktiysen. Bence erken gebelik testi al en garanti o.
aysanne depsizoo aşırı moralim bozuldu görünce bu tek çizgiyi beklemekten başka bir çare gelmiyorki elimden 😔
depsizoo aysanne bi kaç gün daha bekle kan ver çünki ben 2 defa yaptım ikisindede negatif çıkmıştı gebelik yeni olduğu için büyük ihtimalle çıkarmıyor
aysanne Fatmadncr inşaAllah vardır ya🤲🏻🤲🏻 Yok beklerim gelene kadar kan testi vermeden içmem en azından söktürücü filan
Damla4622 Ben kan testi verdim gebelik yeni olduğu için kanda bile düşük çıktı değerim negatifti 10gün bekleyip tekrar test yaptım kan ve erken gebelik testinde pozitif çıktı bekle biraz daha canım rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah
aysanne Elcnbykckr evet düzenli en fazla ya bir gün ileri ya bir gün geri gider bir tek geçen ay yine 3 gün gecikmişti ama hava değişimine yormuştum🥺
aysanne greybrde beklemek öyle zorki şu mübarek günde yüreğim ağzımda geziyorum 16 ay olacak bu ayda olmazsa 😔
Yaseminkosar22 aysanne erken gebelik testi yapın benim adetim geçmikmedi 5 günüm var hemen pozitifi var bir gün üst üste tekrarla testi
Minimalistmom aysanne 3-4 gün sonra tekrar yapın, bende erken yapmıştım ilk te negatifti ertesi gün yaptım pozitif çıktı. 😊
greybrde aysanne mesela 5 i adet tarihiyse 1 hafta sonra yani 12 sinde yapılması lazım veya 10 gün sonra