Kızlar doğum yaptım. 38.5 haftalıktım. Her şey normal gidiyordu. Son 2 gündür tansiyonum çıkmaya başladı. Hatta buraya da yazmıştım gece baş ağrım çok fena tuttu diye. Gebelik zehirlenmesi olabilir diye tahlil yaptılar temiz çıktı. Dün yine tansiyonum 16lara çıktı ilaç kullanmama, limon suyu içmeme rağmen. Doktor en sonunda dün öğleden sonra 4te sezaryene aldı. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Haftamız da iyiydi zaten 38.5. Epidural yaptılar. Sadece hafif ağrılarım kaldı o kadar.

bebisinanne Rabbım saglıkls büyütmeyi nasıp etsın canım bol bol yürü kısa zamanda ağrında kalmaz ben çok hızlı toparlandım 2 aylık oldu bıle bebeğim 💙

bebisinanne kuzum bende 10 gün önce sezeryan oldum spinal anestezi ile uyuşukluk geçince sabaha kadar yürüdüm agri falan hissetmedim oyle cok fazla ama benim hastaneden taburcu sonrası narkoz atamadığım için çok kötü oldum ama şimdi iyiyim elhamdülillah rabbim sağlıkla evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin cok gecmis olsun inşallah ❤🤲

Hatice68 Ben de ameliyat sırasında kustum narkozdan dolayı sonra rahatladım . Yürüyünce çabuk iyileşirmiş ben de 3 kere çıktım gezintiye şimdi yine kalkıcam :)

Meltem_ Zaten başından beri zayıftı, şimdi 38.5 haftalık doğdu 3kilo 50 gr. Şimdilik sütüm gelmediğinden mecburen mama veriyoruz. Boş boş çekip sinirlendiği için bırakıyor ama emzirmeyi de bırakmıyorum. İnşallah süt gelince tamamen memeye geçer. İyiyiz çok şükür☺️

bebisinanne hayırlııı olsunnnnn çok güzsek birşey maşallah ağrınız var mi

bebisinanne yerim o sınırını ya masallah ınsallah düzene girer bir an önce ikiniz için de her şey çok guzel olsun