kivirciginannesi Ayseyavuz yok estagfurullah. Ben kızım 6 aylıkken kimyasal gebelik yaşadım. O zamanlar istemiyordum. Kanama başlayınca spiral taktırdım. Aralıkta çıkarttım o zamandan beri istiyorduk işte.
123a YusufZeynep çok teşekkür ederim birazda olsa içimi rahatlattınız ilk hamileliğim biraz tedirgin oluyorum o yüzden pazartesi randevum var sabırsızım çok 😅
YusufZeynep 123a Aynı tedirginlik bizde de var benim de ilk gebeliğimde kalp atışlarını duyamadık, kürtaj oldum. Bunda da aynı endişeler var tabi. Cumartesi nasipse gideceğiz RABBİM bize de ikram eder inşallah🤲
123a YusufZeynep inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bişey daha sorabilirmiyim lekelenmeniz oluyo mu
YusufZeynep Tubaozcan ilk 3 ay bizden beslenmiyormuş zaten bebişlerimiz o yüzden sıkıntı yok, zayıflarız belki.🤗
Ebrumrc kivirciginannesi en son ayın 15inde baktırdım 69du ondan sonrada baktırmadım baktırmayıda düşünmüyorum strese girmek istemiyorum😂
Ebrumrc kivirciginannesi kesinlikle öyle yap yani kendine stres sadece bekle öyle git bende inşallah ay sonunda gitmeyi düşünüyorum
Sekerinannesi Rukiyedogukan benimde son adet 8 Mart bende geçen hafta gittim gözükmemişti ptesi randevum var siz görebildiniz mi inşallah 🙏🏻
Rukiyedogukan Sekerinannesi 6+1 de gördüm keseyi ben inanıyorum sende pazartesi göreceksin :) hiç dert etme
Sekerinannesi Derinim2203 aminnn kaçıncı haftada gördünüz :) ben 4 haftalıkken gitmiştim gözükmemişti
Derinim2203 Sekerinannesi ben dün gördüm canım doktora göre 5 haftalık ama adet tarihe göre 6 haftalık
Btl_ulusal 123a leke olmuyor sarı renkte akıntı oluyor o da zaten hamilelikte çok normalmiş Sen nasıl leke görüyorsun kan gibi mi
Esmeriminannesi Ebrumrc kivirciginannesi benımde aynı 4+4 beta hcg 2926 cıvarında cıktı dün normalmı çok kasık agrım oluyo