kivirciginannesi cocoblog canım %60 yada %100 oranında artar. tam ikiye katlanacak diye birşey yok. Sıkma canını
cocoblog kivirciginannesi kivirciginannesi inşallah çok teşekkür ederim 🤲🤲 umarım hepimiz sonunu hayırla ve sağlıkla görürüz
Masalminik Yaseminkosar22 evet kasik ağrım oluyor özellikle sağ tarafta benim. Normal olduğunu okudum ama korkulacak bir şey değil dedi doktorum da
Fatmakara97 Nur2434 ayyy bende yaaa ilk hamileliğim ama ondan heralde böyle düşünüyorum 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim çünkü
Nur2434 Fatmakara97 bende Kasım’da geçirdim inşallah birdaha olmazda sağlık bir şekilde aliriz Fatmakara97
Masalminik Nur2434 hayırlısı olsun inşallah önemli olan düzenli artış diyorlar testi tekrarlarsan için rahat eder
3458 Rserin bence bır doktora gıdın cunku bende ogrendıgımde 4+3 de gelmeye başladı hemen doktorumu aradım ılac yazdı ve bır kaç gün kullandıktan sonra kesıldı halen de kullanıyorum ve sureklı yattım sadece yemek ıcın kalktım .
cocoblog Fatmakara97 çok teşekkür ederim içimi bir nebze olsun rahatlattın canım Allah razı olsun cuma sabah tekrar vereceğim bakalım🤲