-Papatya33 Elcnbykckr benim de son adet tarihim 16mart. Carsamba kontrolüm var. Beta değerleriniz nasıl
Mombaby64 kivirciginannesi ben cok erken öğrendim adetime 6 gün varken 53 tü. Adet günümde 1300 lerde idi. Erken döllenme benimkisi. Ama beta cok değişken kişiden kişiye değişir.
kivirciginannesi Hly94 bende henüz hiçbirşey yok ama doktora gitsen alttn muayenyle belki görürsün keseyi😍
Dadas Tüp bebekle hamileyim Rabbime bin şükür 🤲 kan testim 168,5 çıktı haftaya kese görmeye çağırırdi doktorum ❤️❤️🥰🥰🥰
rukiyece Dadas merhabalar bende tüp bebekle hamileyim 176,4 çıktı beta değerim uygulamaya göre 4+5 bugün ama doktorum ilaçlara devam dedi keseyi görmeye çağırmadı Yarında tekrar kan verip doktoruma göndereceğim sonucu Dilerim hepimiz sağlıkla doğururuz
Kzbn_37 Meraba arkadaşlar ben en son 4 martta hasta oldum doktora gittim perşembe günü keseyi gördü ama bebek görmedi 23 nisanda tekrar çağırdı normalmidir sizce
Kvsrbdr 2kizanasi benimde son adet tarihim 13 mart cuma günü test yaptırdım hcg 153 ayın 26 sında tekrar gidicem 🌸
Bsradnz18 Kvsrbdr benimde 13 mart son adet tarihim 5+1 gözüküyo uygulamaya göre ne zaman beta yaptırdınız?
kivirciginannesi 3458 geçen sene bi kimyasal yaşadım cnm😔 224 le öğrendim sonra regl oldum yine aynısı olacak diye korkuyorum
lentil kivirciginannesi uygulamada 4+5 de öğrendim. 5+4 gbi aile hekimine gittim testlerimi yaptırdım. 6+0 da kadın doğuma gittim. Bundan önce düşük yapmştm. Ozmn ilk hamilelik 4+0da hemen gitmiştim doktora sürekli kese yok bebek yok daha kalp atışı yok sürekli negatif konuşup psikoloji bozuyorlardı. Sonunda kalp atışı fln herşeyi duymuştum tabi ama her doktordan çıktğımzda moralimiz bozuk oluyordu. Onun için bu defa geç gittim herşeyi öğrendik gördük rahat ettk. Sadece haftası erken olduğu için kalp atışı yavaştı 2 hafta sonra gidip gümbür gümbür atışı duyduk
kivirciginannesi lentil bende bundan önce kimyasal yaşadım o yüzden korkuyorum. Regl günüm 20 si. Belim çok agrıyor ve regl olacak gibi sivilceler çıktı. Bilmiyorum endişeliyim. Sevinemedim bile henüz😔