Hly94 2kizanasi Bende internetten araştırdım sizin dediğiniz gibi diyor ama gene insan tedirgin olmuyo değil sağolun cevabınız için 😊
Oyilmaz Benim 6+1 şuan, bulantilarim var ve çok halsizim. Oruc tutamadim o nedenle. Bulantilar umarim azalir
kivirciginannesi Ayseyavuz benim 39 çıktı işte. Regl geçmesini bekle bence. Ben erken öğrendiğim için şimdi endişeliyim yükselir mi diye
Ozlem1297 kivirciginannesi adet tarihimden 3 gün önce hcg ye baktırdım 26 çıktı şuan 4+1 inşallah yükselir değerlerimiz😊
kivirciginannesi elfcaglar1 haklısın. Her iftarda dua ediyorum Allahım hayırlısını ver diye. Korkuyorım ama napabilirim ki? Verende o alanda o
lentil kivirciginannesi uygulamada 4+5 de öğrendim. 5+4 gbi aile hekimine gittim testlerimi yaptırdım. 6+0 da kadın doğuma gittim. Bundan önce düşük yapmştm. Ozmn ilk hamilelik 4+0da hemen gitmiştim doktora sürekli kese yok bebek yok daha kalp atışı yok sürekli negatif konuşup psikoloji bozuyorlardı. Sonunda kalp atışı fln herşeyi duymuştum tabi ama her doktordan çıktğımzda moralimiz bozuk oluyordu. Onun için bu defa geç gittim herşeyi öğrendik gördük rahat ettk. Sadece haftası erken olduğu için kalp atışı yavaştı 2 hafta sonra gidip gümbür gümbür atışı duyduk
kivirciginannesi Kindersupries hemen başla kuzum. Ebe arkadaşım var folidoce diye bi marka önerdi onu aldım hemen başladım. İftardan sonraya alarm kurdum içiyorum/ sende aksatma. Hesaplamama göre sağlıklı olursa 25 inden sonra 1000 leri geçiyor benim beta. Sonra gideceğim doktora. Yani uygulamaya göre 6 hafta falan. Yarın tekrar kan baktıracm inş artmıştır
Kindersupries kivirciginannesi ins ben artik olcturmeyecem hcg degerimi. P.tesi ebenin yanina gidem de folik asit yazdiram ben bide emziriyom oruc derken pek halim kalmiyo