Kirmizivosvos Meltemates beta hcg az olması sizi korkutmasın önemli olan iki günde iki katı artış olması bunu takip edin 🧡💜 benim 20.5 idi değerim düşünün en son 2500 falandı siz düşünün 😊
Miniklerinogretmeni Merhaba! Ben de sanırım 5 haftalık oldum ama karantinadayız diye doktora gidemiyorum eşim pozitif çıktı. Napcam bilmiyorum hiç doktora gitmedim sadece testte pozitif çıktı bi de kan tahlilinde
kivirciginannesi Miniklerinogretmeni canım iyi beslen ve eşinle çok temasın olmasın. Ayrıca d vitamini al. 1000IU OLSUN. Ocean marka. Anlatırsınız Allahın izniyle
kivirciginannesi Selvaa 😍 mutlaka yzacam buraya. Aslında bugün test yaptım baya pespembe çıktı demekki beta yükselmiş. O yüzden şimdi daha iyiyim 🙏🏼😍
ElifB08 kivirciginannesi Benimde geç döllenme oldu. 132 betayla hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra kan verdim 400′e çıkmıştı. 3 günde sonra tekrar kan verdiğimde 1200′leri gördük kesemizde öyle göründü. 2 hafta sonrada kalp atışını duyarız inşallah. Dert etmeyin inşallah Rabbimin izniyle günden güne artıyor şimdi 5 haftalığım 🤲🏼🌹
kivirciginannesi ElifB08 bende yarın kaç vericem aşırı gerginim bi yandanda test yaptım baya pespembe oldu. Demekki artmış epey. Kafalar karışık. Ne hissedeceğimi şaşırdım
Ozlemle ebruli1 ya bi şey sorucam sizde de adet olacakmış gibi ara ara sancılar oluyo mu 5 haftalığım
Dae Ozlemle benim ağrım oluyor lekelenmemde var benim ama adet günüm gelmeden başlamıştı progestan kullanıyorum şuan 6.haftadayiz
ElifB08 kivirciginannesi Artar elbet gönlünü ferah tut Rabbim veriyor canı, o kadar güzel bi sistem ki.. Detayına girince hayran bırakan cinsten.. bu düzeni bozmaya kimin gücü yetebilir 😌🌹
Sblatc Yesim_62 bende de oldu 1 hafta falan sürdü doktor normal dedi progestan verdi. Sende doktora git ilaç falan verebilir