Bebikonun_annesi kivirciginannesi 13 nisan da 56 ydı benim betam, 5 nisan adet günümdü bencede 4 olamaz gibi duruyor 😊
Senay3838 kivirciginannesi 5+3 haftalık olduk 3 gündür olan kanama sonucu hastaneye yattık dua bekliyoruz bolcaa🤲
merveosman2627 kivirciginannesi benim son adet tarihim 10 Mart adetim 3 gün geçince test yaptım silik çıktı 12 nisan akşamı kan testinde 53 16 nisan akşamındada 273 çıktı şuanda hastaneye gitmek istemiyorum kaç haftalık onuda bilmiyorum ama 2 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum kesede bebekte görünür inş o zamana kadar 🙏dimi kızlar
kivirciginannesi merveosman2627 evet bende salı günü kan verecem, eğer yükselmişse ay sonu gitmeyi düşünüyorum doktora. Ama folik asite başla canım
ElifNbglsahin merveosman2627 aaa benimde son adet tarihim 10 Mart 5+4 haftalığız adet tarihinr göre ben geçen hafta gittim doktora erken olduğu için gözükmedi 30 nisana randevu aldım o zöan görürüz inşallah 🤗
ElifNbglsahin merveosman2627 7nisanda idrar testi yaptım çok soluk çıktı ertesi gün kan aldırdım 61 çıktı 11 Nisan’da bi daha kan aldırdım 157 çıktı 13 Nisan’da kadın doğuma gittim orda baktılar 937 çıkmıştı şimdi bilmiyorum kaç olduğunu 30 Nisan’da kontrole gidince bakacaz artık
Bebikonun_annesi 15 nisanda adet olmam gerekiyordu 13 nisanda kan verdim 56.9 çıktı 4+1 im şuan daha doktora gitmedim haftaya gidicez nasipse bakalım keseyi görürüz inşallah nasipse 🤗
merveosman2627 kivirciginannesi folik asiti hamile kalmadan bir ay öncesinden başlamıştım canım hala kullanıyorum et yemeyen biriyim hamile olduğumu öğrendiğimden beri et yiyorum çok zorlanarak süt yumurta falan gelişmesi için herşeyi yapıyorum inş bi sorun çıkmaz
Damlanurrr Mervenurns kıyamam canım çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın canım aynı valla bende öyle paket paket kraker alıyorum 😂 işin garip yani yemekten sonra bulantım oluyor benim de değişik bir şey 😒
Mervenurns Damlanurrr canım amin :) allah bize sabır versin ben haşlanmış patatesi deneyeceğim bakalım cnkü cubuk kraker bile artık bana kokuyor gibi geliyor;(
Yenianneadayi2208 Dualar07 amin inşallah tek temennim şu anda sağlıklı bir gebelik süreci ve yavrumu sağ sağlim kucağına alabilmek.. ilk bebeğimi 1 yıl önce 32. Haftada kaybettim.O yüzden çok daha fazla korkularım var.Allah içimize ferahlık versin 🙏