kivirciginannesi sakikrat inşallah. Benimde 4+0 bugün. Normalde 20 nisan regl günüm. Sanki adet olacak gibiyim sivilce çıkardım falan. Sen bir daha ne zaman kan vericeksin
sakikrat kivirciginannesi kivirciginannesi benımde 16 nisan ama gecıkıyor falan diye uygulama net 18 ini gösteriyodu ilk ögrendıgım zamandan beri var ama adet sancısı dün bi yogunlastı korktum ama bugun pek yok bakalım umarım olmam yarın yine gidicem kan vermeye yükselir inşallah 13 nisanda öğrendim erken gebelık testiyle cok sılıkti 15 inde kanda ögrendim
edanurciftci Damlanurrr kalbin atışını gösteriyorlar ama daha yeni olduğu icin kalbini sesini dinletmiyorlar 🙈🙈ama o minicik bedende atan kalbi gösteriyorlar o kadar güzle ki 🙈🙈
Nslhnycl Nursenem55 bende 5+0 ama bende de hiç belirti yok canım. Sadece dokununca göğüs uçları acıyor o kadar onun haricinde hamile değil gibiyim.
kivirciginannesi Hilaluzuun uygulama 4+0 diyor bugün canım. Cuma günü beta 39 du. Şuan kaç bilmiyorum ama bence 4 haftalık değil:)
Bebikonun_annesi kivirciginannesi 13 nisan da 56 ydı benim betam, 5 nisan adet günümdü bencede 4 olamaz gibi duruyor 😊
Minnakbiranne1 senaagc biz onu sormayı unutmuşuz sonradan da mesajdan sormak istemedim ama sağlık ocağındaki ebe kalp atışını duyana kadar ilişki yaşamayın demişti, bu hafta doktora gidince sorucaz biz korkumuzdan hiç yapmadık zaten bebeğe bişey olur diye
senaagc Minnakbiranne1 ben sormadan doktor söylemişti yasak degil demişti bize, bizde bir defa yaptık ama aklım hep bebekte
Minnakbiranne1 kivirciginannesi 1 hafta ya da 1 haftadan az bi süreydi net hatırlayamadım şimdi ama güzel yükselmiş demişti sağlık ocağındaki ebe
219Eyll kivirciginannesi biz 6+3 olduk bebişimle .3+2 de öğrendim hamile olduğumu .şu sıralar aşırı miğde bulantısı halsizlik ve aşırı koku hassasiyetim var .1 hafta içinde 2 kilo verdim doğru düzgün yemek yiyemiyorum zor günlerden geçiyorum inşallah biran önce geçer bu durum 😞☹️