Nilgun75 kivirciginannesi bebegin tutunmasiyla migde bulantisinin alakasi yokki,ben bos gebelik gecirdim migde bulantim coktu,simdi normal gebelik yasiyorum 18 haftalik oldu hic migde bulantim olmadi cok sukur,kizimin hamileliginde de olmamisti
kivirciginannesi Nilgun75 yok canm o açıdan değil her an regl olacakmışım korkusu yüzünden hissedemiyorum. Bi de regl dönemindeki gibi sivilce çıkardım. Kafam allak bullak
Damlanurrr kivirciginannesi biz de bugün 6+2 olduk minik mucizemle 🐣 yarın doktor randevumuz var kalp atışlarını duyarız inşallah 🥰
edanurciftci Damlanurrr kalbin atışını gösteriyorlar ama daha yeni olduğu icin kalbini sesini dinletmiyorlar 🙈🙈ama o minicik bedende atan kalbi gösteriyorlar o kadar güzle ki 🙈🙈
Damlanurrr Hediyeminannesi inşallah bir şey olmaz canım da acile gitseydin belki de yerleşme kanamasıdır
kivirciginannesi Hediyeminannesi 🤲🏻😢 inşallah olmaz. Tüm gebelere dua ediyorum. Çok ciddi mi kanaman? Yoksa leke gibi mi?
Mervenurns Arkadaslar bende 7+4 üm ancak cok mide bulantılarım oluyor doktorum her gece yatmadan önce ilac vermişti dün gece içmeyi unuttum bugün duramayacak derecedeyim cok bulanıyor neler yapıyorsunuz siz bulanınca
Damlanurrr Mervenurns haşlanmış patates ye canım biraz hafifletiyor benim de ara ara oluyor tuzlu çubuk kraker yiyorum
Aysemesut Mervenurns 6+6 yım yataktan cıkamıyorum bana da ılac verdı ıcıyırum ama cogu lavaboda kusmakla gecıyo. Bı cozum yok gıbı muz bastırıyo dıyolar ama benımkını bastırmadı
Dadas Hmdsena2019 amin kuzum benim dualarimdasiniz her biriniz ismin ne gece sana dua edeyim ❤️❤️🥰🥰🥰🤲🤲
Hmdsena2019 Dadas Allah razi olsun ismim Azime 🌸🌸 benimde yumurtalar toplandi 7 tane dondurduk.. adet oldum transfer icin ilaç başlandi 10 ila 15 gün arasi transfer olur dedi doktorum
Mervenurns Damlanurrr cubuk kraker ile geldim bu günlere 😂 ancak o bile bulandırıyor artık ama patates başlamasını yapmadım bir de onu deneyeyim bakalım corona oldum belki onunla da alakası vardır :()
Nursenem55 @kivirciginannesi ne yalan söyliyeyim kan aldirmadim ve doktorum ögrendikten iki hafta sonra gel dedi 🙈 umarim saglikli büyüyodur gecen sene haziranda ilk kez oldu ve kalbi durdu 6. haftada malesef 🥺
Dadas Hmdsena2019 maşallah kuzum çok iyi çok şükür Rabbime. Sana tek tavsiyem hep pozitif ol gerçekten çok işe yarıyor ❤️🥰
sakikrat merhabalar kızlar 4+3 oldu bugün cuma günü degerim 83 çıktı daha önce kimyasal gebelik dediler son adet tarıhım 16 marttı ama hala adet olcakmısım gibi sancı gelip gidiyor rabbim isteyen herkese versin inşallah bu sefer olur😊
kivirciginannesi sakikrat inşallah. Benimde 4+0 bugün. Normalde 20 nisan regl günüm. Sanki adet olacak gibiyim sivilce çıkardım falan. Sen bir daha ne zaman kan vericeksin
Elifalay kivirciginannesi kivirciginannesi benimde 6 haftalık oldu 2. Gebeliğim bide kan uyuşmazlığı var korkuyorum ya
Hmdsena2019 Dadas çok şükür bi sorunda çıkmadı herşey yolunda pozitif düşünüyorum taktir Rabbimin 🤲🏻🤲🏻
Busss_ kivirciginannesi inşallah yükselir canım ben de 5 haftalık oldum ramazanın 1.gubu öğrendim. İlk değerimi salı cuma günü tekrar verdim güzel çıktı doktorum gözükür dedi bu salı kontrole gideceğiz. :)
gamzelianne1 Yaseminkosar22 bende senin gibi yaptim hatta gunumde olmayinca aksam test yaptim silik cikti ertesi gun ozele gittim kan verdim 570 cikti ertesi gun hemen doktoruma gttim 670 cikti ultrasonla bakti toplanma var dedi haftaya gel tam goruruz dedi. Daha 1 hafta olmadan tekrar kan verdim 5300 cikti. Suan 7+4 uz cok sukur kalp atisini da duyduk. Bende 1 dusuk yaptim hemen doktoruma gittim en iyisini yaparsin doktoruna giderek en azindan direk folik asit vs baslar 😌🤲🏻 insallah saglikli bi gebeligin olur 🤲🏻