kelebegimm07 29. Haftamdayım. Ben bu ağrıyı kuyruk sokumu kemiği ağrısı zannederek ortopediye gittim. Ama bir hafta geçmesini bekledikten sonra gittim. O sürede çok şiddetli ağrım oldu ama bebek ağırlaştığı için diye düşündüm. Yürüyemiyordum, çok pardon tuvalete bile oturamıyordum. Doktor pantolonun üzerinden teşhis koydu ilaç yazdı. Doğumu etkiler mi diye sorunca da, etkilemez ama daha çok acı çekersin dedi. Ertesi gün oldu. İlacı kullandım ama en ufak bir azalma yok ağrıda aksine geçen her saat şiddetleniyor. Orada bir şey birikiyor ve sürekli yayılarak büyüyor gibi hissediyorum. Ağrıya dayanamadım ve aynı hastanede fizik tedaviciye gidip durumu anlattım. Ortopedici yanlış teşhis koymuş ve yanlış ilaç yazmış. Kemikle ilgili bir durum yokmuş meğer iltihap toplamış. Mesainin bitmesine de az vardı hemen genel cerraha yönlendirdi beni. Genel cerrah da intihap olduğunu söyledi. Dayanabilirsen delip içini boşaltayım böyle çok zorlanırsın ve günden güne ilerler dedi. Kabul ettim. Şırıngayla deldi sonra iltihabı boşalttı. Çok canım yandı ve hüngür hüngür ağladım. 🥺 Çok iyi bir doktordu Allah razı olsun. Şimdi bebeğine odaklan doğumdan sonra tekrar gel nüksedebilir, o yüzden ufak bi operasyon gerekebilir dedi. Antibiyotik ve pansuman malzemeleri yazdı. İki gün iltihap akmaya devam etti ve Allah’a bin şükür normale döndüm. Çok az ağrım var o da ilacım bitince geçecektir diye ümit ediyorum. Eğer benzerlik olan bir durumunuz varsa ihmal etmeyin gidin. Ben on gün kendime acı çektirmişim, ilk Gebeliğim olduğu için neyin normal olduğunu bilmiyorum. Bebeğin büyümesi sebebiyledir diye düşündüm. İhmal etmemek gerek. Biraz uzun oldu ama benzer durumsa diye yazdım. Geçmiş olsun. 🥰