Esra-07 gizemayca1 ay bende o kadına 4 ay gittim her gittiğimde bir sorun çıkarıp moralimi bozuyordu geri ona gitmeyi bıraktım sömürdü resmen üzerimden prim yapıyordu sanki
Hazalbba ZehraS memnun musunuz peki kaçıncı haftadasınız birde doğum ücretlerinden haberiniz var mı medstarda ☺️
ZehraS Hazalbba tabıkı memnunum canım ilk gebelıyımdede doktorum Mustafa beydı o zaman kepez devletde calısıyordu sırf o doktor olsun dıye ozel hastaneye gıdıyorum okadar menun kaldım yanı .Bende zorunlu sezeryan oldu ama elı okadar hafıfdıkı 5 gunde evınde temızlık bıle yapdım .Sezeryan normal dogum farketmıyor 3750 tl ydı ama şuan bılmıyorum .kalkmıs ola bılır.36 haftasındayım ben de az kaldık .
Urasveli28 Beyza070707 kesinlikle harika bi doktor muaynesi biraz pahalı ama dediğinşz gibi bende çok menun kalmıştım
AylinCk SinemUnal Anadolu hastanesi nasıl Muratpaşa Anadolu hastanesine gittiniz dimi ilgi alaka nasıl odaları güzel mi benim doktorum da orda yaptıracak ama hiç bilmiyorum buralı değilim temiz mi kafamda deli sorular
duygucopelci Bende vitaleye gidiyorum, Taner Beye çok memnunum hiç para göz biri değil kan tahlilleri olduğu zaman devlet hastanesi veya sağlık ocağında yaptırmamı istiyor ve sonucu whatsapptan yolluyorum.