Muratnannesi Aisa sibel kaya çok iyi bir doktordur ilk doğumumu memorialde yapmıştı. Şimdi medical parkta
gizemayca1 Aisa ben once medikalpark Yaprak Hanım’a gidiyordum memnundum ama öneri üzerine medstar Mustafa Bey’e geçtım cok cok memnunum
Beyza070707 Aisa memorial Mehmet murat İnal gerçekten 1 kere gitseniz o kadar çok memnun kalırsın ki harika bir doktor 😍😍😍😍
Hazalbba gizemayca1 merhaba Mustafa beyin adını çok duydum bende gitmek istiyorum. Ücreti ne kadar acaba?
Esra-07 gizemayca1 ay bende o kadına 4 ay gittim her gittiğimde bir sorun çıkarıp moralimi bozuyordu geri ona gitmeyi bıraktım sömürdü resmen üzerimden prim yapıyordu sanki
SinemUnal Mzyyn27 evet kesinlikle. Normal doğum yanlısı ve çok tatlı çok kibar bir kadın çok ilgili çok bilgili iyiki tanıdım diyorum☺️ Muayene ücreti 300 alıyor bazen almıyor alması gerekirken bile🙂 hiç paragöz değil
Urasveli28 Beyza070707 kesinlikle harika bi doktor muaynesi biraz pahalı ama dediğinşz gibi bende çok menun kalmıştım
Cigdemss Ben medstar Murat Buluta gidiyorum. Memnunum. Daha önce medikalparka gittim Mine Erdoğana doktordan memnundum ancak hastanenin tutarsız fiyat politikası ve yüksek ücretlerinden dolayı vazgeçtim.
SinemUnal Mzyyn27 doğum ücreti 4500 olması lazım Anadolu hastanesinde yaptırıyor doğumu. Bir hastane daha vardı medstar topçular sanırım orda da yaptırıyor ben Anadolu’yu tercih ettim
Mzyyn27 SinemUnal anladım çok teşekkür ederim 🙏🏻🤗 ben Manavgat’ta yaşıyorum ama Antalya da bir doktor araştırmaya başladım. Mine Yılmaz’ın ismini çok duydum. Ama bu doktoru da mutlaka değerlendireceğim.
AylinCk SinemUnal Anadolu hastanesi nasıl Muratpaşa Anadolu hastanesine gittiniz dimi ilgi alaka nasıl odaları güzel mi benim doktorum da orda yaptıracak ama hiç bilmiyorum buralı değilim temiz mi kafamda deli sorular
ZehraS Hazalbba Hazalbba Normalde 25ü tl ama veznede kayıt oldugunda gebelıyınız varsa annelık halınden yararlanıyorsun sıgorta varmıs gıbı yapılıyo 155 tl muayıne ucretı alıyorlar
ZehraS Aisa Medstar Topcular Mustafa sağlam .En cok normal dogum yapdırdıgı ıcın yılını hatırlamam netde bulabılırsınız odul almıs bı doktor oldukca alanında uzman bırı.2 cı gebelıyım yıne ona gıdıyorum
Hazalbba ZehraS memnun musunuz peki kaçıncı haftadasınız birde doğum ücretlerinden haberiniz var mı medstarda ☺️