Elif5361 Oykum_06 23+5 Haftalığız oğlumla çok şükür mide yanmam başlamadı henüz ☺️Bazen sırt ağrılarım oluyor ve enfeksiyonum var öyle yanma acı vs yaşamıyorum ama geçti mi geçmedi mi çok merak ediyorum doktor kontrolünde
Nurgullmom Oykum_06 Merhabaa 😇 23+5 olduk miğde yanmaları yeni başladı bel agrısı çok yaşıyorum 😏 nasıl geccek zaman bilmiyorum yaa
Sdtryyn 22 haftalığım bir problemim yok çok şükür 🙏🏼 Mide yanmasında tüketilmeyecek yiyecekler var onlara dikkat ederseniz yanmıyor mideniz cok yanarsa 2 dilim yeşil elma kesiyor bilginize yemek aralarında da sıvı tüketmezseniz rahat gecer bilginize
gzmcn @Oykum_06 benimde tam 20+5 günlük çok şükür 🤲🏻 İlk üç aydaki mide yanmam kusmalarım halsizliğim vs hepsi geçti şuan bol bol yeme modundayım gerçi midem küçülmüş sanki ilk aylardaki yaşadıklarımdan sonra herşeyi korka korka yiyorum🤷♀️ Ama ilk aylardaki verdiğim 3 kiloyu geri almışım şükür 🙏🏻 bu aydan sonra ne kadar kilo alıcam bakalım 57 kiloyum tok karnına şuan. Alp’imizi bekliyoruz heyecanla..💙🧿 herhangi bi aksilik olmazsa tam olarak evlilik yıldönümümüzde doğum yapacagım 30 Ağustos 💗🤲🏻💙
Oykum_06 gzmcn yaa çok sevindim sanırsam bizde 30 ağustos ilk gebeliğim kızım olucak 😇 allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙂🙂 linamız gelicek. Aşırı iştahım açıldı. Boyum 1.82 neredeyse 13 kilo felan aldım. Şu an 91 kiloyum🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Minikkoalaveannesi Biz de tam tamına 21+3 olduk .Rabbim tek avazda kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🥰
Nurgullmom Oykum_06 Aynen öylee hareket edemicek hale getiriyo artıkk geceleri dönemiyorum sağa sola 😬