zenan8 Urasssss ne tür ürünler aradığını söylersen yukleyebılırım dolabımı boşaltıcam 🤗 bu arada çok farklı desenlı tabaklarım da var ısteyen olursa uygulamaya yukleyebılırım
Urasssss zenan8 şuan sağlam bir bebek.arabasina ihtiyacım.var bu ay dolaba ayirdigim bütçeyi doldurdum arabada öbür aya kaldı🤦
Atesbeyinannesi miniginannesi9 zaten paranız dolap uygulamasında oluyor siz onaylayana kadar baktınız üründe sorun var önce satıcıyla iletişime geçin çözüm bulmazsa dolap iletişimle irtibata geçip iade ediyorsunuz ürünü paranız satıcıya gitmeden size geri yatıyor
Atesbeyinannesi Urasssss rica ederim 🥰 hesap adım busrafrat1803. Benim daha bebeğim doğmadı ama ben de sizin gibi düşünüyorum eşyaları küçüldükten sonra dolaba yükleyeceğim ayrıca ben amigurumi yapıyorum daha satışa koymadım ama onları da satışa koyacağım dolap uygulamasına inşallah 🤗
zeynepbalci Urasssss dolaptan aldığım şeyler gördüğüm gibi geldi canım memnun kaldım hatta sepet sipariş verdim satıcının numarasını aldım, özel renk model vs seçtik eğlenceliydi, ama satış yapmadım hiç🤗