Urasssss Kizlar ben şu dolap uygulamasında bebeğin kuculenleri satmayı düşünüyorum ama dolapta ye iyim daha hiç ürün koymadım ev eşya vs, satanalr alanalr program nasıl güvenli mi? Birbirimizi takip edip destek olsak ya
Dbe24 Urasssss Valla bende o uygulamadan kendime sabahlık ve gecelik bebeğimede şortlu takım aldım bugün geldi memnun kaldım tabi her satıcı aynımı bilemem detaylıca incelemek lazım değerlendirmelerine falan bakın ben satış yapmadığım için o konuda bişey diyemicem 🤷🏻
Atesbeyinannesi Urasssss ben dolapta satış yapıyorum canım aynı bir şey almak gibi aslında çok basit karşı taraf bir ürünü beğenip alırsa sana mesaj geliyor zaten bir kod var o kodu anlaşmalı kargo şirketine veriyorsun alıcının hiçbir şeyine ihtiyacın yok o kodla gönderim sağlıyorsun. Ürününü yüklerken kargo karşı ödemeli seçersen kargo parası da vermezsin ürün alıcının eline ulaşıp ürünü onaylayınca para hesaba yatıyor
Muratnannesi Urasssss dolap uzun zamandır kullanıyorum ben tabiki güvenli çok şey aldım çok şey sattım güvenebilirsin
es_aybala Gardrops daha güvenli bence komisyonda yok. Ptt ile anlaşmalı kredi kartıyla ödeme yapılıyo. Siz kargoyu gönderirken sadece sipariş numarasını veriyorsunuz adresi sistemden giriyor alıcı. Uygulamayı indirip daha detaylı öğrenebilirsiniz
Urasssss es_aybala gardrops u indirdim ama orası bana karışık geldi dolap daha kolay anlaşılır geldi açıkçası.oglumdan kalma bı çok ürün var büyük.esyalari karşı tarafta kabul ederse ordan satışı yaparım diyorum beşik araba vs. Bakalım incelicem daha sadece alıcı ve izleyiciyim
Urasssss Dbe24 bende park yatağı aldım karfin çok memnun kaldım hep yeni hiç bir defosu yok, şimdide arabayi almayı düşünüyorum
Dbe24 Urasssss evet aldığınız ürün gelmeden para satıcıya gitmiyor zaten ürünü görüyorsunuz beğenmezseniz iade ediyorsunuz paranız geri yatıyor o açıdan iyi bende trendyol güvenceside var bence güvenilir
miniginannesi9 Dbe24 kargo elimize ulaştıktan sonra süreç nasıl işliyor, mesela ürün geldi kargoyu aldık ürün defolu, geri iade etmek istiyorum, para iadesi nasıl olacak
Urasssss Atesbeyinannesi çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim 🤗 inanin birçok ürün kullanmadan küçülüyor alan içinde satan içinde çok iyi bir uygulama hesap adınızı yazarsanız takibe alayım sizi 🤗
miniginannesi9 Atesbeyinannesi ürün elimize ulaştıktan sonra baktım ki ürün defolu geri iade etmek istiyorum, o zmn süreç nasıl işliyor
Atesbeyinannesi Urasssss rica ederim 🥰 hesap adım busrafrat1803. Benim daha bebeğim doğmadı ama ben de sizin gibi düşünüyorum eşyaları küçüldükten sonra dolaba yükleyeceğim ayrıca ben amigurumi yapıyorum daha satışa koymadım ama onları da satışa koyacağım dolap uygulamasına inşallah 🤗
Ceso06 Urasssss dolap en güvenilir olanı. Ben oradan satışta yapıyorum alışta yapıyorum çok memnunum. Tek sıkıntısı mesaj kısmının olmayışı sadece ürünün altına yorum yapabiliyorsun. Oda aslında avantaj başkaları ne sormuş ne cevaplamış onu da görüyoruz..
Dbe24 miniginannesi9 ben hiç iade yapmadım bu yüzden bilmiyorum ama diğer türlü nasıl oluyorsa öyledir muhtemelen uygulamada sipariş iadesi var oraya basıp sebebini falan yazıp kargoya verip geri gönderiyorsunuz herhalde 🤷🏻
Urasssss miniginannesi9 iade sürecini baslatiyosunuz ama inceleyip almak lazım bazı satıcılar iade kabul etmiyor iade ile uğraşmak istemezsen sen satışa koyuyorsun ürünü diye biliyorum ben canim
Atesbeyinannesi miniginannesi9 zaten paranız dolap uygulamasında oluyor siz onaylayana kadar baktınız üründe sorun var önce satıcıyla iletişime geçin çözüm bulmazsa dolap iletişimle irtibata geçip iade ediyorsunuz ürünü paranız satıcıya gitmeden size geri yatıyor
zenan8 Urasssss ne tür ürünler aradığını söylersen yukleyebılırım dolabımı boşaltıcam 🤗 bu arada çok farklı desenlı tabaklarım da var ısteyen olursa uygulamaya yukleyebılırım