Ozgecgdm Herkese iyi akşamlar bir sorum olucak tuvalete gittim ve peş peşe 2 kere sıvı gelince korkmaya başladım acaba suyum gelmiş olabilir mi 31 haftalık hamileyim daha ağrı kanama felan yok ama
PIRIL Ozgecgdm benim suyum bardaktan boşanırcasına gelmemişti ama devamı azar azar gelmişti. İdrar kaçırdığımı sanmıştım ilk ama sonra devamı da azar azar gelince anlamıştım.
Ozgecgdm Bybi_geliyor0203 Gittim ama ilgilenmedi kanaman yok agrin yok ne diye muane edicem seni dedi
Ozge2805 Ozgecgdm belki akıntıdır canım ne desem bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla bardaktan boşalırcasına bir su geliyormuş tekrardan bir git bence hangi doktor öyle bir şekilde davrandı 😕
Sogancik Ozgecgdm off allahim. Tatlım korkma yok bı şey dese canından olacak galiba. Bir insanı mutlu etmek rahatlatmak bu kadar zor olmamalı. İlk olarak hepimiz birer insanız
minikturta Ozgecgdm terbiyesizler böylelerini atacan meslekten, böyle ilgisizler yüzünden piyasa işsiz dolu
Busra3509 Ozgecgdm yok yok bende hep olyo 32 haftalym ben. İşedim sanyom hatta. Su mu diorm bakıom Ama akıntı da sulu gelebiliyor korkma. Suyun gelse devamlı gelir..
[silindi] Ozgecgdm peceteye dene rengi mukuslu geliŕse suyun koyu kahve gibi pembem si gibi olursa nisanin gelmis demektir ama sanmiyorum 31 haftalık daha mantar olabilir intihap gelmis akinti olabilir
Busra3509 Ozgecgdm korkma korkma Bende cok korkuyordum doktor normal dedi sızıntı seklinde idrar da olabilir akıntı da dedi. Baskı yapıyor ya bebek