Birçok doğum hikayesi okudum ve sonunda şükürler olsun ki ben de sizlerle doğum hikayemi paylaşıyorum. 10 gun önce spinal sezaryen ile doğum yaptım. Ameliyat öncesi cok korkuyordum ama bir anda tüm korkularım silindi. Doğumum cok kolay geçti. İğneden ve uyuşukluk hissinden korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. Ameliyat sonrası ağrılarım oldu. Hala tam anlamıyla geçmiş değil. Ama mucizeme kavuşmak için değer. Rabbım isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin. Sorusu olan varsa severek cevaplamak isterim😇

Gulgok gözünüz Aydın allahım analı babalı büyütsün özelden sezeryan oldunuz yoksa devlette mi 🌸🌸

Gulgok ilk gebeliğiniz miydi eğer öyleyse 39+0 diyo doktorlar ya bende eşimin doğum gününde olsun istiyorum 39+0 5 mayısa geliyor 3 mayıs da eşimin doğum günü bi fark olur mu acaba Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah ❤️

kuselcin Amin inşallah çok teşekkür ederim ilk doğumumdu, doktorum 38 i beklerim dedi. Öyle bir şart var mı inanın bilmiyorum

Gözünüz aydin saglikla buyutmeyi nasil etsin Allah

kuselcin bende doğum günümde olmasın diye dua ediyorum . Çünkü herkesin kendine ait doğum günü var . Şimdi kendi arkadaslari olucak büyücek babasının doğum gününde de olsun istiycek ama kendine ait doğum günü olsun da istiycek. Bence herkes kendi doğum gününde kendini özel hissetmeli. Tabi Allah nasıl nasip ederse sağlıkla alın kucaginiza❤️😊

Olivia eşim de kendine doğum günü hediyesi olarak bebişimizi görüyor kendi doğum gününde olsun istiyo bende doktora sorucam bakalım hayırlısı neyse o olsun önce sağlıklı olsunda 😅

Gulgok geçmiş olsun ❤️gözünüz aydın ameliyat nasıl geçti çok net hissediliyor mu neler yaptıklarını bende perşembe günü olcam inşallah 😊 ama çok korkuyorum heyecan yaparsam diye anlatır mısınız biraz

aselsura123 Cok teşekkür ederim, bel altı uyustuktan sonra agri hissedilmiyor ama dokunuşlar hissediliyor. Hiç korkmayın ben de korkuyordum ama bir cesaret geliyor insana. Merakla olan biteni gözlemliyorsunuz. Zaten bebeğinizi görünce aklınız başınızdan gidiyor 🤲😍

Gulgok hayırlı uğurlu olsun güzel bebeğiniz anneliğiniz🧿♥️ benim sorum şöyle ki ne zaman birine ihtiyaç duymadan kalkıp bebeğinizin işini görebilir hale geldiniz? Yani sanırım ilk başlarda bebeği doğrudan siz alıp emzirebilir halde olmadınız diye düşünüyorum dikişler sebebiyle falan. Benim derdim kimseye muhtaç olmadan hareket edebilmek. Annem ve eşim olacak yanımda ama pek hoşnut değilim birinden bişe isteme fikrinden 🙄