fpkprensesim Kayraninannnesi bana 10 dedi ama inşallah hemen gelir size yolladıkları gibi bi onlar kaldı gelsin ki onlarıda yıkayım bebişimiz ütülemelerine başlıycam artık🥰
fpkprensesim Mom053 bende kelebek desenli var bi tane çok beğendim verim siparişini tereddüt ettim ama siz çok güzel yorumlar yapınca hiç düşünmedim 🤗
elifetrn fpkprensesim ben yaptırdım canım tek kelimeyle bayıldım çok güzel ürünler yumuşacık baskısı çok kaliteli yıkadım ütüledim hiç bir şey olmadı çevremdeki herkese tavsiye ettim birkaç arkadaşım daha aldı onlarda çok memnun
fpkprensesim elifetrn cidden mi o kadar araştırma yaptım tüm setler battaniyeyle gereksiz pahalıydı hele nakışlılar burası uygun olunca bi tereddüt yaşadım ama şuan bi tereddütüm kalmadı🙈🤗
fpkprensesim Eliftekinkzk ya banada haber verin beğendiniz mi merak ettim benimkinden daha ses soluk yok
elifetrn fpkprensesim yok canım kesinlikle tereddüt etme mağazadan aldığım takımlardan çok daha iyiydi kumaş kalitesi😘😘
Eliftekinkzk fpkprensesim ayyy benimkide pazartesi gelmisti ama kargo getirmedi ben gidip almak zorunda kaldım ondan gecikti ama ürünlerim mukkemel cok begendim gönül rahatlığıyla alin