Damlahtp fpkprensesim ben yaptırdım üçlü eşime hatıra olsun diye memleket armadı bastırmıştım fena değil kumaşı sert değil ama ben normal birde uniqondan yaptırdım o daha güzeldi mesela
milena11 fpkprensesim az once betusun hediyelikleri sayfasından sipariş verdim brnde isimli takım orayada bir bakın
fpkprensesim Damlahtp nasıl yani yeni doğan değil mi bunlarda acaba 🥺 birde baskısından falan memnun kaldınız mı
Damlahtp fpkprensesim yıkadım solmadı yeni doğan ama malı harika değil ama kötüde değil öyle sölim bn anı diye yaptırmıştım çok takmadım o yüzden
Damlahtp fpkprensesim o zaman alabilirsin ama ilgililer onuda söyleyeyim benim kargo yanlış biryere gitmiş benim hatam yüzümden sağolsunlar ilgilendiler telrar tekrar gönderdiler
okunmusciklet fpkprensesim bne yaptırdım 12li hastane çıkışı çok güzel ürünleri yumuşak geldi yıkamada ütülemede sorunda olmadı gayet güzel tavsiye ederim
fpkprensesim Damlahtp ya bilmem ki butik bebecik mi ne var onla bunun arasında kalmıştım ama bebeqondan verdim sparişi
bozkurt_19 fpkprensesim ben yaptırdım canım çok memnun kaldım baya hızlı gönderdiler kalitesi çok güzel geldi bana
Mom053 fpkprensesim ben yaptırdım uyuyan fil desenini yapardım bu kadar harika bir ürün geleceğini bilmiyorum.bayıldım resmen. Ben onlu hastane çıkışı yaptırdım çok kaliteli pamuk gibi 5 gün içinde de gönderdiler. Gözü kapalı verin siparişinizi
fpkprensesim Mom053 bende kelebek desenli var bi tane çok beğendim verim siparişini tereddüt ettim ama siz çok güzel yorumlar yapınca hiç düşünmedim 🤗