nesly Sarella boncuk elyaf bana da hiç sıcak gelmiyor 😕 ya yün ya pamuk dedim ikisini de sağlıksız buldu 😢
zuura nesly ben doguluyum ve bizim oralarda emin olun elyafmıs, boncuk silikonmus bunlari hayatta kullanmazlar. bebek icin en sagliklisi yündür , benim annemde yatak ve yorganini yün yapti terletmez ve sagliklidir diye.
mavimm Elyaf zaten daha uygun boncuk elyaf çok daha... boncuk elyaf kimyasal madde taşıdığı için pamuk olsa daha rahat kullanacağını güzel bi dille anlat bence çok ısrar ederse kullanmazsın 👍🏻( bence kullanmamalısın)
nesly mavimm kesinlikle mantıklı düşünse kıyafetleri alırken de pamuk mu polyester mi ona bakıyoruz 😩 yada bana bıraksa şunu yaptır diyorum yok şu daha iyi diyor 😕çok haklısınız kullanmayı düşünmüyorum zaten
Dimplesgirll Elyaf en sağlıksız olanı ucuz diye heralde onu yaptırıyım demiş bence ısrar ediyorsa yapsın kullanmasın ben bgn reflü yatağı aldırdım anneme pier carden marka yatağına onu koycam üstüne de kayınvalidem ince pamuktan yorgan yaptırdı ankaradayım ve hava soğuk onu kullanmayı düşünüyorum
esmaozan nesly canm yün pamuk her zaman en sağlıklıdır benm bile evde oyle elyafin yok hepsi pamuk yün döküp çırpıyorum didekliyorum tekrar dolduruyorum elyaf terletir bebege degil sadece aslnda kmseye saglikli degil
nesly esmaozan demi çok dogru söylüyorsunuz ? Bana çeyiz olarakta bi yün verdi 4 tane elyaf yorgan verdi bütün yorganlarım kendi annemden
esmaozan nesly aynen canm bnm yorganlarda annemden saolsun yaptrdi ama kaynanamda saolsun oda bir yün yorgan yaptrdi bakmasi zor ama olsun annem yardm edyor
nesly zuura yani eskiden annemler de hep yün yaptırırmış dogru olan o kesinlikle çok dogru söylüyorsunuz
CansuDemir Yün 4 mevsimdir candır,bizim sülalenin tüm bebeleri öyle büyümüş bende dahil.Ananem 70 küsür yaşında, 5 çocuğunu da öyle büyütmüş.Küçük bebeği çocuğu olan arkadaşlarım da hep yün kullanıyor veya pamuk tercih ediyor. Elyaf ne ya?Bebekten bahsediyoruz burda,ille yaptırcaksa bilmişlik edip,yaptırsın kullanmazsın. Çok afedersin de şeyimize giydiğimiz don pamuklu,bebeği elyafa yatırıp örtmek ne alaka?Bence gönlünden geçeni yap,içine sinmiyor zaten düşüncelisin ☺️ Kullanmazsın bitti gitti en kötü.
nesly CansuDemir evet çok doğru dediniz 👍🏻 Donumuza kadar sağlıklı almaya çalışıyoruz sıkıyorsa elyaf iç çamaşırı giysin her zaman doktorlar pamuklu derler her durumda. Hayır diyor ki babaannesi hiç bi şey yapmadı anneannesi herşeyi yaptı bende dedim o zaman Pamuklu bi döşek yaptır babaannesi dedim pamuk iyi olmaz dedi 😅ve İnanın her gittiğimiz yerde söylüyor milletten kendi isteği doğrultusunda onay alıyor