nesly Kızlar kendi annem yorgan yaptırdı bebeğime. Kaynanam da bende döşeğini yaptırayım dedi. Neyden yapalım dedi. Bende pamuk olsun anne sağlıklı dedim elyaf daha sağlıklı imiş 😳 sizce hangisi ? Tutturdu elyaf yapacağım diye. Hemde boncuk elyafmış. Siz neyden yaptınız ?
deletedmom204 nesly canim kuzenim elyaf kullandi acayip terletiyorr dedi bebek daha kucuckken grip olsu oyuzdenn. Elyafi kimse tavsie etmiyor en guzeli pamukk
Maliefem nesly biz reflü yatağı aldık yaptırdıklarımız kaldı bence reflü yatağı alın tartışmalardaa kalkar ortadan😌
nesly deletedmom204 kendi annem de öyle dedi 😕 beni dinlemeden diretmesi sinirimi bozuyor bide herkese soruyor memleket meselesi oldu 😅
deletedmom204 nesly cok biliyormu oo xanim i ternetten yaz bak reflu yatagina dogru diyor bak . bebegin kusmasini onluyorr.
MTKutay nesly öyle bişey yok ya elyafin yapması kolay pamukla yün ugrastirici o napoyorsa yapsın sen ayrıca bi yün döşek yaptir bebeğine
deletedmom204 nesly aynen oyle yaap hittigidiyorda falan var kuzenim kullaniyor gayet memenun hic yatak dusunme derdine dusme dedi bana
Sarella nesly boncuk elyafı hiç tavsiye etmem en saglıklısı yün ve pamuk annem çeyizimde yünden yaptırmıştı ama yastıklar Pamuktu bebek için istemedim gerek duymadım hazırlar var çünkü yatakta ta yatıyor sonucta
nesly Sarella boncuk elyaf bana da hiç sıcak gelmiyor 😕 ya yün ya pamuk dedim ikisini de sağlıksız buldu 😢