Betulnuri Yarencerenn ovv şimdiden pilav desteğiiii 👍 😂 ahududu yaprağının çayının tadı nasıl? Hiç merakım yok bitki çaylarına kesin hepsi tuhaf gelecek bana 🤦♀️ hurma da yemeye başla kuzu
Yarencerenn Betulnuri yokkız çok yemek seçen biriyim ben ondan yani hurma sevmiyorum ki tadını bile bilmem 😁 dün çok yorgundum demleyip çayı içemedim 🤣
Yarencerenn Betulnuri kız korkuyorum da kiminin çayı içince 1/2güne sancısı oluyormuş doktor randevum da Perşembe olunca karamsar kaldım 😁
irorkay Betulnuri aynısı şu an bende var özellikle oturduğum yerden kalkarken ya da uyanınca oluyor.. Ama ben henüz 24 haftalığım 🤦🏼♀️
Betulnuri Yarencerenn ahahah doğurmaktan mı korktun 😂 yaa hadi dene sen ona göre bende alıcam 😂 doğurursan da yaz bana
Yarencerenn Betulnuri yok kız doğumdan zerre korkum yok da doğum şeklim belli değil dıpurdum saattede kalp doktoru bulmam zor olur korkusu 🤣tamam içeceğim mutfak topladıktan sonra demleyip yazacam resminide atarım 🤣
Betulnuri Yarencerenn yaa cidden doğum korkun yok mu 😍 maşallah sana 🥰 ben korkuyorum valla yalan yok 🤯
Yarencerenn Betulnuri ya bende şaşırıyorum kendime nerden geliyor bu özgüven diye korkunun k’si bile içimde yok rabbim yardım ediyor heralde ama doğum anına kadar korkacağımı sanmıyorum 😅