Gulceefe-00 Bebegim5 en son geçtiğimiz salı doktora gittim o zaman beta 849du.doktor önümüzdeki saliya gün verdi ki beta yükselsin ve keseyi gorebilelim 😃su an için takvime göre 5+2 deyiz. Ama doktor bakınca ne der bilemiyorum
Mikmikk Tubatopll 6+4 üm her gün bulantıdan ölüp ölüp diriliyorum psikolojim çok etkileniyor artık dayanamıyorum sanırım 😔
Tazeeanneee Tubatopll bizde 6+4 üz canım bendede aynı bulantı zirvede ama istifra yapamıyorum ve sürekli uyku isteği var
Betl Tubatopll Bendede vardı canım o hafta bugün 7 haftalık olduk bugün iyi hissediyorum yemek yiyebildim ve temizlik yaptım günlerdir kafam kalkmıyordu
Gamzenur37- Tubatopll Benimde 7+5 6. Haftaya girdigim ilk günden beri deli gibi mide bulantı ve kusmam var. Ve tansiyonum hep düşük çok halsizim inşallah zamanla azalır çünkü çok halsiz yapiyo insani
Tubatopll Mikmikk Ya bende de bulantı var sadece istifra yok ama enerjimde yok canım hiç birşey istemiyor yani 😔
muge1661 6+5 iz haftaya çarşamba kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah 🙏🏻 Bulantılarım hafiften başladı ve herşey çok kötü kokuyorrrr 🤢🤢
Lilayla Kzlar bende de adet olacakmış gibi his geliyor bazen ve bel ağrısı.. yumurtlama dönemi gibi beyaz akıntı geldi bugün biraz ıslaklık oldu sizde olan var mı ? 6+1 im bu arada bugün kalp atış duydumm darısı sizee 🥰
Gkcm Lilayla aynen bende de oluyor ara ara kramplar vuruyor geçiyor ve çok yorgun hissediyorum sürekli uyumak istiyorum