Aysenturnaaa Merhaba hanımlar 11+4 günlüğüz bugün sabah kontrolüm vardı yoğun israrlarima rağmen doktor kıza benziyor ama haftaya netleşir dedi ultrasonda ters duruyordu uyuyordu tahminde bulunan arkadaşlarda bı bakabilir mi acaba linki bırakıyorum ☺️ https://hizliresim.com/0xv4Au
Morvy Aysenturnaaa canım doktorun haftaya netleşir demiş ama 12. Haftada çok fazla yanılma payı var bana doktorum 16. Haftamda bile 90% kız dedi ama insanın içinde yine bir süphe oluyor dün neyseki detaylıya girdim 20+2 yim bu arada 100% kız dedi yanı değişmedi ama bence en erken 16 da kesin birşey söyleyebilir öyle çok değişenler oldu çünkü şimdilik doktorunun dediğine odaklanma derim😁
Aysenturnaaa Cbusra93 bir kızım daha var 2.5 yaşında ☺️ bacak arasını bende gördüm ultrasonda aslında ama doktor netlestirmedigi için merak ediyorum sonuçta net olan doktorun bildiği biz varsayım yapıyoruz doktor tahminde bulunmamış olsaydı eğer sormazdim ☺️😁
Hmsrqw Cbusra93 mümeccin ya burdakiler zaten herkes tıp mezunu 🤣 hadi tıpı da geç çünkü 11-12 haftada cinsiyetde %100 görünür hı hı 🤣🤣
Aysenturnaaa Gozde939e99e ben kızımda hiç bulantı yaşamadım bir kere bile oğürmemistim ondan öncesinde de 8 haftalık kürtajım vardı onda da hiç bulantım olmamıştı ama bunda sürekli midem bulandı kusma olmadı hic ama ögurtu geldi hep geçen hafta dindi Allah’tan☺️
Aysenturnaaa Serapveminikleri neden kafa bulsun pozisyondan dolayı net birşey demedi ben usteledim hep bari bı yüzde verin diye kıza benziyor şimdilik hadi %51 olsun dedi güldük hatta ☺️
Aysenturnaaa Morvy ben kızımda 12. Haftada öğrenmiştim cinsiyetini sanırım o çocuğun duruş pozisyonuna göre netleşiyor ☺️
eminenura Aysenturnaaa bana 12+5 de %90 kız dedi 15 de erkek olduğunu öğrendik kuzum hazırlık yapma bence ben eşime bir sürprizle söylemiştim boşa gitti😂
Aysenturnaaa eminenura net görene kadar birşey yapamıyor insan zaten bir kızım var Allah hayırlısını versin herkese☺️💕
Gigy Aysenturnaaa doktor da değişik tahminde bulunmuş zaten %50 ya erkek ya kızdır 🙈bence biraz bekleyin netleşsin çok değişen gördük çünkü, çok emin tahminde bulunmamış gibi doktorunuz ,sağlıklı olsun inşallah
Aysenturnaaa Gigy tam net göremediği için espriyle karışık öyle söyledi bacak arasına 3-4 kez baktı ondan sonra yorum yaptı ☺️