Demetslt Mom04 17 Ekim 🌹 24 temmuz gösteriyor hayirlisi bakalim yavaştan hazırlıklara başladım 👧🏼👧🏼💪🏻
Biresinti Damla0101adn ayy bide ayni hastahaneymiş 🤭 ben istanbul mega medipolde yapmayi dusunuyorum🥰
Biresinti Gamze2172 ben bitirdim 🤭 ama kıyafet hariç bebek elbiseleri cok giydiremeden kuculiyorlar ablamin 2 cocugu arka arkayaydi tum kiyafetlerini bize vericek elbise almadim o yuzden bi bebek arabası kaldı 🥰
Zeyno5034 Gamze2172 Benim de ilk gebeliğim hareket ettikçe yerimde duramıyorum sanki hemen çıkacakmış gibi 🤪🤩
Gamze2172 Zeyno5034 ohh maşallah vala dua edelim şimdi içerde bu kadar yaramazlık yapıyorlar inşallah doğunca sakın olurlar uslu olurlar ama nerdeee 🤣🤣🤣
Zeyno5034 Mom04 Hayırlı evlatlar olurlar ınsllah sağlıklı bir şekilde kucağımiza nasip etsin mevlam 🙏
Zeyno5034 Gogus altında kaburga kemikleriniz ağrıyor mu acaba benimki felaket ağrıyor hareket edemiyorum
buseli07 Mom04 Benim de 26 ekim 🥰 İlk gebeliğim ve kızım olacak Allah’ın izniyle. Şeyi çok merak ediyorum ama acaba bebeklerimiz Temmuz bebeği mi olacak yoksa Ağustos bebeği. 40.haftam tam 02.08 e denk geliyormuş. Umarım babası gibi yengeç olur kızım 😅♥️