Zeyno5034 Mom04 Hayırlı evlatlar olurlar ınsllah sağlıklı bir şekilde kucağımiza nasip etsin mevlam 🙏
Biresinti HavvaMerve yaa hayırlısi olun ben 2 gün dHa tutuyum icimde diyorum 27 temmuz evlilik yildonumumuz 😅
Gamze2172 Biresinti yaa maşallah 🧿 🥰evet aşırı hareketli benmde akşamları çok hareketlenir. Babasının geldıgını anlıyor tekmelıyor maç oynuyor içerde 😂🥰😍
Biresinti serenty_123 benimde assagida ama yatmiuorum kaynanm ile beraber yasiyorum ve hergun misafir davet ediyoral gorumce falnda yok ilk gelinim 😫 bitmiyoo evin isleri
HavvaMerve Biresinti Doktorun verdiği tarih o bana bakalım neler olur bilmiyorum ikinci prensesim olacak inşallah ☺️ Sık dişini iki gün daha çifte mutluluk olur ☺️
Masalannesii Mom04 15 ekim son adet tarifim uygulamaya göre 26+1 deyiz güzel kızımla 🐣21 temmuza doğum görünüyor bakalım artık ❣
Biresinti Gamze2172 ben bitirdim 🤭 ama kıyafet hariç bebek elbiseleri cok giydiremeden kuculiyorlar ablamin 2 cocugu arka arkayaydi tum kiyafetlerini bize vericek elbise almadim o yuzden bi bebek arabası kaldı 🥰
Biresinti Damla0101adn ayy bide ayni hastahaneymiş 🤭 ben istanbul mega medipolde yapmayi dusunuyorum🥰