Zafsim0801 ogrencianne35 Tekirdağ Çorlu Özel Vatan hastanesi sezeryan. Oldum 3.500TL DOGUM +COVİD TESTİ 2 REFAKATÇİLERE 150 TL
Deryabsrn ogrencianne35 ben şişli kolan hastanesine gidiyorum. Mayıs da dogumum olucak sezeryan 9000 fiyatı
Sevdanurr4 Sinemdmrcoglu normal doğum 3750 sezeryan 4 bin olmuş biz sorduk çok geldi bize bizde Ersoy hastanesine gidiyoruz şimdi benimde 1 ay kaldı
[silindi] fatmaa3440 oda süslemesi ben de de yok belki yolbaşından sonra değişmiştir fiyatlar inanın bilemiyorum demir hayat titanyum paketi yaptırdık biz
Zehraaa98 ogrencianne35 doktorum esra aktepe keskin maidan da muayenehanesi var doğum memorialfa olacak doktora kontrolde 500 lira verıyoruz paket yapmadık doğum 12 bine gelcek 6 sını doktor kalanını hastane alcakmış
badeilemerve ogrencianne35 Bahçelievler Medicana sezeryan 9 bin tl normal 7.500 tl prof dr yavuz aydına gidiyorum muayene de 225
Zehraaa98 caliskannkubra liv hastanesi o kadar pahalı mı ya ben memoriale o kadar vermıcem arkadasım 10 bin dedi oraya hatta
caliskannkubra Zehraaa98 sigorta varsa o kadar düşüyor. Özel sağlık sigortası. Bide ulus daha pahalı. İstinye hastanesi liv hospital daha ucuz.
ogrencianne35 Hndeegegzl bütün doktorların muayene ücreti ve doğum ücreti farklı kemal beyin daha uygun bizim doktorumuz doçent olduğu için fiyat fazla
snmsvrnzdmr Ben Bursa’da cenk aşkalli beye gidiyorum, pembe mavi 9 , jimer 8, acıbadem 13civarı dedi. Sezaryani normali farketmez aynı
Ozlem34056 kirazkizi Koru hastanesi Zahide hanım muayene 450, doğum 5000 galiba arayıp sorabilirsiniz çok fevkalade bir doktor Instagram dan izlediğim kadarıyla
Ozlem34056 Oooooo iki buçuk sene önce doğum yaptım özel hastane de 1200 TL verdim bu fiyatları yanlış anlamayın da vermem 7000 TL yi çocuğumun geleceğine yatiririm kocanız iyi izin veriyor benimki izin verse de ben vermem parayı sokakta bulmadım Kusura bakmayin da cooook uçuk fiyatlar