Mrvehra ciddi misin….bilmiyorum belki bana öyle denk geldi ama ben normal rutin kontrolüme gitmiştim kuzum doktorum yaşar candı, nstde de 20lerde falan çoook hafif sancı görüldü ama ben zerre hissetmiyorum. Çatı muayenesi istedi hemen doktor bende tamam dedim muayene edildim hiç açılma yok dediler. Doktoruma söyledim 1 buçuk saat sonra yeniden muayene edilmemi istedi, edildim yine açıklık yok. Tekrar nst bile istemedi bana yatışını veriyorum dedi. Bende şaşırdım “yaşar bey neredeyse hiç hissetmiyorum, sadece az önce haftalardır olan hafif ağrı yaşadım başka birşey hissetmiyorum ama ben” dedim. Bana kızgın bi şekilde “o zaman bebeğinin ölümünü falan kabul eder imza atar gidersin” dedi. Öyle deyince bende korktum tamam deyip kabul ettim yatışı. İstemezsen çıkarsın dediler. Neyse yatışımı yaptılar doğumhane katında. Ebeler aşırı suratsızdı, sürekli sert davranıyorlar bana sadece 1 tane ebe iyi denk geldi çok tatlıydı ama o da bütün gece kalmadı gitti. Damar yolu açtılar hatta doktorumun beni neden yatırdığını anlamadılar bile çünkü doğum belirtim yoktu. Neyse nst bağladılar, her nstde hafif sancı çıkmaya devam etti. Sabah 12 de yattım, bütün gün nst bağladılar çişim geldi deyince yapacak birşey yok tutacaksın dediler. Açıklığın olmamasına rağmen tam 12 kez alttan muayene ettiler karnıma bastırarak. Artık zedelenmeye başladı afedersiniz şeyim. İnanmazsan dosyamın resmini çekip atarım orada yazdı nöbetçi doktor ve ebeler 12 kez muayene edildiğini ve asla açıklığın olmadığını. Nstde sancım azalıyordu ama bunlar beni muayene edip durdular. Nöbetçi doktor da zeliha ataktı. Doğurmayacaksın sen dediler ama çıkmama da izin vermediler imza at öyle çık dediler. Sabah kahvaltı etmek için bir lokma aldım ağzıma ebe gelip hadi hızlı ye ya daha nst bağlıcam sana dedi yemeğimi bile yiyemedim. Gece bağıran kadınlar çığlıklar hepsini duydum boş yere korktum. Zeliha doktor bağıranlara yeter bağırma diye bağırdı hepsine şahit oldum. Yalan söylüyorsam çocuğum karnımda bak gerçekten abartmıyorum. Sabah dokuzda artık ağlayamaya başladım istemiyorum hiçbirşey ölümü de kabul ediyorum çıkarın beni dedim eşimde bende imza verdik çıktık hastaneden. O kadar kötüydü ki hatırladıkça gözlerim doluyor. Bebeğim strese girmiş 110 olan kalp atışları 200 dü çıkarken ultrasonda. Allah’a şükür eve geldik hala doğum belirtim yok sancım yok çok iyiyiz ama kesinlikle özele gideceğim şimdi rabbim bir daha yaşatmasın.