Tugba97 ogrencianne35 Bursa Özel Çekirge Doruk Hastanesi Normal/Sezeryan 3900 TL Epidural 600 TL Doktor muayene ücreti 160 TL
ogrencianne35 Tugba97 bende yıldırım doruk da doğum yapacağım 5 bin ddiler normal de sezeryan da 170 tl muayene ücreti doğum ucreti biraz bana fazla geldi de
QOH Tugba97 hangi doktora gidiyorsunuz? Biz bursaya yeni taşındık bir doktor buldum memnun kaldık fakat doğum için hastane bakmamız lazım yavaştan.
Ebru_ylmz Guzelannehnm merhaba canım ben de Burhan beyle aynı yerdeki Amanullah Çağatay a gidiyorum da burhan bey doğum ücretine ne kadar deid ben daha sormadım ama sanırım medara gidiyorlar doğuma
Mertsmom Guzelannehnm mer Feyza-nur merhaba Ergün bey e mi gidiyorsunuz doğum fiyatını hastaneden mi yoksa Ergün bey den mi aldınız acaba
fatmaa3440 ogrencianne35 medical park florya doc.dr.hediye dağdeviren gidiyorm 2.gebeliğim ilkide aynı doktor hastaneydi. Yılbaşından önce demir hayat iki can sigortası yaptırmştm 7340 tlye
Ocak2022 fatmaa3440 Bende Hediye hanımı düşünüyorum memnunsunuz yani? Peki sigortayı hastanede mi yapıyorlar yada sigorta olmadan muayene ve doğum ücretlerini biliyor musunuz💐💐
Esincil ogrencianne35 Sivasta yaşıyorum daha önce gittiğim doktoruma kontrole 500 TL ödüyorum ve doğum ücreti 3000tl dedi ve hafta sonraları burada değil kendisi ve hafta sonu doğum olursa kendisi olmayacak ihtimali ile değiştirdim doktorumu. Şimdi aylık kontrolüme 158 TL ödüyorum devlette hocaya ücret yatırıp özele gidiyorum ve özellikle oda dahil herşey doktorum girecek 1.400 TL.
Tugba97 ogrencianne35 evet biraz fazla bakalım biz daha doktorunuzla konuşmadık hastanenin doğum paketi sunan kişiye sormuştum
ogrencianne35 Tugba97 fiyatlar sabit zaten doktordan doktora değişiyor sadece doktorlar riskli bir durum olup olmadığını doğum danışma daki kişiye bildiriyor ben 32 haftaya gireceğim dün konuştuk ordan biliyorum bizim doktorun doğum ücreti fazla keşke 3900 olsa bizim de 😂😂😂 1100 tl fark var arada
Tugba97 ogrencianne35 doğrudur canım ben daha doktorla konuşmadım bizim doktorun ne kadar bilmiyorum genel olarak 3900 sezeryan ve normal doğum Epidural içinde 600 TL alıyoruz dendi ben muayene ücretini geçen senenin ücretinden veriyorum benim doktorumun 2021 muayene ücreti 180 TL olmuş 😄 haftaya kontrolüm var doğum ücretini tekrar soracağım bakalım ne diyecek 😊
ogrencianne35 Tugba97 sizin doktorunuz kim orada ama dediğim gibi dr fiyat vermiyor sadece riskli bir durum olup olmadığını belirtiyor doktor hiç karışmıyor ücrete
Didemmmmm ogrencianne35 Ankara Akay lokman hekim hastanesinde Gülenay hocaya gidiyorum. 255 TL muayene ücreti. Doğum paketi de 7500 TL
Gunessinannesi1 Didemmmmm ogrencianne35 bursa medicabil.songul yapiciya gidiyorum muayene ve dogum 5000 ozel saglk sigrtasi yaptirdik basta herseyi kapsiyo
ozgeyuceturk Prensesannesi44 evet benimde doktorum filiz hanım. Soguk duruyor ama cok ilgili cok memnunum ben
neesssli Cansu-13 oo şimdi gördüm yorumunuzu. Gerçekten fazlaymış. Çalışan yakını olduğum için bana da bu fiyat yoksa başka bir hastane düşünebilirdim. Bu arada ben de öznur hanıma gidiyorum 🥰
Fabulas Şişli memoriale gidiyorum 18 bin sezeryan, 15 bin normal doğum, fakat doğum poliçem var. Ama normal fiyatlar bu şekilde, pazarlık yapılmamış hali