YaseminSoytrk Bugün 40+3 ve hâlâ şiddetli bi sancı yok hafif hafif gelen ağrılar var arada bir ama açılma da yok cuma günü kontrolde hâlâ açılma gözükmezse suni sancı başlatalım dedi doktor😑 suni sancı yerine belden uyuşmalı sezaryen daha mantıklı gibi geliyo sizce ne yapmalıyım 🤦♀️
mrvdrmz YaseminSoytrk hiç açılma yoksa suni sancıda etki etmeye bilirmiş büdaga boşuna cekmişde olabilirsin 🙏
Minikanne06 YaseminSoytrk belden yapılan iğneler bazılarında ters tepip bacakları felç bırakabiliyormuş
EbruHafsa YaseminSoytrk en azindan bebegin icin denemeye deger normal herzaman daha sagliklidir... ama onuda yememek icin kendin de deneyebilirsin sancini getirmeye.. mesela BOOOOOL hurma, siyah jelibon, sicak bir banyo....
KezibanUan YaseminSoytrk canım merdiven in çık bol bol ve sıcak suya otur sıcak duş all suquat yap hurma al yee. Doğumu tetikleyen şeyler bunlar doktorun izin veriyosada ilişkiye gir forumda görmüştüm ilişki sonrası sancısı gelen doğum yapab
YaseminSoytrk mrvdrmz bi arkadaşımın bir santim açıklığı vardı bi gün suni sancı çekti açılma sadece iki santime çıktı mecbur sezaryen oldu ben de korkuyorum öyle olur diye😒
Enesefe YaseminSoytrk sen başkalarını düşünüp kendini sıkıntıya sokma herkesin farklı olur sadece bol bol dua et
YaseminSoytrk Enesefe ne olursa olsun en hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep Allah hayırlı kolay doğum nasip eder inşallah 🙏
MTKutay Minikanne06 felç olan bir kişi gösterir misiniz haberlere çıkan filan Hani nerede o ters tepen kişiler
YaseminSoytrk KezibanUan dün korkarak da olsa onu da denedik ilkten sancım oldu on beş dk arayla sancı geldi gitti bikac kere ama sabaha yine bişeyim yoktu
scl YaseminSoytrk bizde bugün 39+4 olduk canım doktorum yarın yatış yapıcaz dedi. Ne açılmam var nede sancı hiç bir belirti yok. Çatı müsait dedi normal doğum yapıcaz fitil yoluyla açılma yapacakmış. Suni sancı olmayacak dedi nasıl birşey bende bilmiyorum sanırım fitille kasılmalar başlayacak açılma sağlanacak.. hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏻 Sağlıkla alalım inşallah.. benim son adet tarihime göre 40 haftayı doldurdum 6 günde geçirdim ama geç döllenme olduğu şçin 39+4 üz
YaseminSoytrk scl bu fitili daha önce duydum ama benim doktorum hiç bahsetmedi bundan cuma günü sorcam ben de inşallah en kolay haliyle yaparız doğumlarımızı 🙏
burcutet YaseminSoytrk Komik gelebilir ama bu beden sizin ve bedeninizi beyniniz yönetiyor gevşemeyi deneyin siz açılacağına ve bebeğinizin rahat bir şekilde doğacağına inanırsanız olur. Siz gerildikçe kafaya taktıkça vücut da kendini kasıyor. Rahatlayıp bebeğinizi kucağınıza aldığınız o anı düşünün.
YaseminSoytrk burcutet haklısınız evet böyle de yapmaya çalışıyorum ama sonra istemsiz bi şekilde bu düşünceler tekrar aklımda dolaşmaya başlıyo
Snur94 YaseminSoytrk suni sancı ve normal şancı aynı sadece biri doğal yolla başlamıyor yani arkadaşınız bir gün normal sancıda çekse açılması aynı olacaktır muhtemelen isterseniz bi araştırın internetten sadece başlatmada etkili çok agrı demek değil naçizane tavsiyem
Snur94 YaseminSoytrk aynen öyle dün akşamdan sabaha kadar annemin arkadaşının kızı şancı çekti olmadı sezeryana almışlar şimdi allah hepimize hayırlı doğumlar versin bunlar olumsuz örnek tabi allah emeğimizin karşılığı versin inşallah