Annesininkuzusu01 Ilkayy Okudum canım rabbim evladını sana bağışlasın🙏🏻 Sakın ağlayıp üzülme her şeyi zor hale getirirsin moralli ol neşeli ol bak nasıl geçecek hepsi
Adakbebek2020 Ilkayy canım aynısı benımde basıma geldı 15 gun once doktor bana ılıskı yasagı koymamıstı cunku bı sorun yoktu. Neyse ılıskı sonrası benim bir pembe kanamam oldu pıhtı gibi de geldi aklımız cıktık hemen acile kostuk
Madinanin-Annesi Ilkayy insAllah kuzum InsAllah korkma her sey guzel olucak.Zamani geldiyindede kucaginda oynatip gulucukler sacacaksiniz etrafa.Yeterki sen dikkatli ol.Allah buyuk.
Ilkayy Adakbebek2020 nedeni belli değil ilişkiye girmiyorum ağır iş yapmıyorum. Ayakta telefonla konuşuyordum birden bacaklarımın arasından kan boşaldı pıhtı geldi anlamadım
Adakbebek2020 Ilkayy canım bana da baktı bı sorun gormedı ama 15 gundur kahverengi lekelenme var. Yanı olabiliyor ya her gebelik farklı canım benm. Yaşadığın o endıseyı bende yasadım ıyı anlıyorum seni. Sen Rabbım sığın kardeşim
Ilkayy Adakbebek2020 rabbime sığınmaktan başka bişey gelmiyor elimden zaten Allah’ım evladımı. Bana nasip etsin inşallah
Adakbebek2020 Ilkayy Amin kardeşin sen gönlünü ferah tut. Melekler korur onları Allahın izni ile sen rahat ol 🤲
Ilkayy svserzrm doktorum sadece düşük tehliken var bebeğin kalbi atıyor iyi bebek dedi onun dışında hiç bişey demedi pazartesi çağırdı
Senibeklerkennn Cok gecmis olsun insalalh bisey olmaz bnmde 8. Haftada kanamam olmustu 26.haftalik oldu bile bebis gonlunuzu ferah tutun bende okuyacagim dua 🤲🏻 🤗
Senibeklerkennn Ilkayy ama tavsiyem sadece yatın wc ve yemek yemek disinda bisey yapmayin 🤗 Tekrardan sifa bulmaniz dilegimle 🤲🏻