Elita Ilkayy bende okudum canım Allah yardım etsin inşallah. Benimde aynı haftada dediğin gibi oldu. Hastaneye bebeğim gitti diye gittim kalbinin sesini duyunca şok olmuştum. Şuan 19 haftam bitmek üzere. Biliyorum çok zor psikolojin şuan aşırı kötü ama stres yapma. Kendine ve bebeğe yapacağın en büyük kötülük şuan stres. İnşallah hayırlısıyla sorunsuz atlatırsın. Sevgiler 🌿
Madinanin-Annesi Ilkayy canim o haftada bendede oyle olmusdu aynen sen dedigin gibi altdaki elbisem bacak arasina kadar kandi.Korkma sadece doktorun ne diyor harfi harfine uygula gececek.Uzan kalkma agir hic bir sey yapma.Allah sanada bebeginiede yardim etsin.Heyecan yapib aglama.Ben agladim falan.Sen yapma iyneler saklar bebegi.
Ilkayy Madinanin-Annesi canımdan can gitti dünden beri ağlamaktan içim çıktı hastanede kontorele gelen gebeler beni öyle görünce onlar bile ağlamış allahım kimseye yaşatmasın
Elita Ilkayy aklına direkt o gelmiştir Allah göstermesin. Yatış yapılmış bak ne güzel ilaçlarını da verirler sakin ol yeter 🌿🤲
Madinanin-Annesi Ilkayy Amin seni o kadar iyi anliyorumki aynen gece 12 di oyle ayaga kalkdigimda gordum geceyle acile.Yani o ani unutmam mumkun degil.Ama sen guclu ol tamammi.Bebek iyi sukur.Bundan sonra 6ayina kadar dikkat et yavas yavas yuru her seyini yavas yap ve asla agir hic bir ev isi bebek kaldirma canta bile tasima o kadar diyeyim.Allah yardimcin olsun.
ekoglu34 Ilkayy ben de okudum. Rabbim ikinizin de sagligini bozmasin. Hayirla, saglikla, güzelliklerle kucaginiza almayi nasip etsin. Allahim sifa versin. Kanamaniz bir an önce dursun insallah. Amin.
Adakbebek2020 Ilkayy Ilkayy okudum canım. Sen duanın gucune ınan 🤲 Rabbım verdikten sonra hersey oluyor 🎈
Ilkayy Adakbebek2020 allah razıolsun duaya çok inanıyorum rabbim benim ve benim için dua eden kulların sesini duysun inşallah 🤲
Ilkayy Adakbebek2020 nedeni belli değil ilişkiye girmiyorum ağır iş yapmıyorum. Ayakta telefonla konuşuyordum birden bacaklarımın arasından kan boşaldı pıhtı geldi anlamadım
Adakbebek2020 Ilkayy canım aynısı benımde basıma geldı 15 gun once doktor bana ılıskı yasagı koymamıstı cunku bı sorun yoktu. Neyse ılıskı sonrası benim bir pembe kanamam oldu pıhtı gibi de geldi aklımız cıktık hemen acile kostuk