_Elifffffff_ Austosprensi_ ahaha merhabalar 23+2 olduk biz 12 agustos doğum gözüküyor 🤲💙 şimdiden heyecan sarmaya başladı beni 🙈😍
Anne3 Hanımlar mide yanmalarınız oluyor muu ? Benim olmuyor da mide yanması da bebişlerin saçlarından dolayı diyorlar acaba oğlumun saçları olmayacak mı 😂😂😂
irorkay Anne3 ben de onu bulantı olursa diye duymuştum 🤦🏼♀️ benim geri giden bulantılarım şu an geri geldi sabahları da. Acaba onunla mı ilgili 🤦🏼♀️
Austosprensi_ Anne3 valla evet öyle diolar ben bebekken saçlı doğmuşum şimdilik yanma falan yok ama her an olabilir diye düşünüyorum nedense bakalım 😂🥰
minnakimmm Anne3 benimde henüz başlamadı mide yanması 🤗 umarimda başlamaz 🥰 kızım saçsız doğsa da bir şey olmaz bandana ile kapatırız 🤣🤣 sonra çıkacak elbet
mervee_88 Anne3 hiç alakası yok mide yanması ya da bulantı ile saçlı ya da saçsız. Beni. İki hamileliğin dede olmadı hiç yanma nedir bilmedim çocuklar bayağı saçlı doğdu. Alakası yok yani
Syma-ma Austosprensi_ 22+4 😍 eşim için sahura uyandım ve ondan sonra uyuyamadım neden böyle oluyor anlamıyorum uykum var ama uyuyamıyorum🤣
Austosprensi_ Syma-ma benim de öyle hic sorma uykuya o kadar düşkünüm ama hamile kaldığım günden beri uyku gitti gece kac kez uyanıyorum saymayı unuttum artık
es_aybala Austosprensi_ 21+3 ten selaaam 😊 bugüne kadar bulantı kusma vs yaşamadım ama bi kaç gündür mide yanması başladı, nerdeyse hiç bir şey yiyemiyorum 😔
Austosprensi_ es_aybala bende mide bulantısı 8.hafta da başladı 17 e kadar sürdü şimdilik rahatım 21+2 yim bende bakalım artık 30. Haftaya doğru doğuma kadar mide yanması olacak diolar bakalım birde ben bu süreçte prilam dr vs ilac hic kullanmadım ilac içmemeye çalıştım vitaminler demir ilaçları dışında şimdi yine başlarsa o zman doktorumla görüşürüm diye düşünüyorum bakalım
Didoo9 23+1 bizden de merhaba 🌸 hazırlıklar ne durumda güzel anneler? Hastane çantasını falan ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz? Bebişe oda yapacaklar başladınız mıı? Neler aldınız? Ben henüz hazırlıklara başlamadım çok mu ağırdan alıyorum acaba 🤭
Austosprensi_ Didoo9 bizim oda hazır anne yanı beşik aldım hemen hemen herseyi alındı halısı perdesi vs kaldı bi 30 haftadan itibaren başlıcam ne olur ne olmaz biri yazmış iyi ki yapmışım 3.hafta da doğurdum diye böyle daha evi boyaticam hazirana temmuz bayram girecek falan haziran da evi boyaticam çok isim ağırlaşmadan yapıcam bakalım halılar yıkamaya gidilecek cok is var
Whiteswan Didoo9 23+1 bende kıyafeleri tamam sayilir baskada biseyi yok bayramdan sonra baskalarim besiktir