neslitolgaa Austosprensi_ bulantılar falan bittiği için ve daha çok ağırlaşmadgm için hamileliğin güzel dönemleri diyebilirim😁 gün sonunda biraz bel ağrısı ve yemek yiyince 9 aylikmisim gibi sismem dışında sorunum yok😁
Austosprensi_ neslitolgaa al benden de o kadar valla şimdilik bulantım yok 17.hafta Dan beri bi daha da geri gelmez umarım 😂😊 neler çektim
neslitolgaa Austosprensi_ aynrn inşallah gelmez 😁 şimdide bazı geceler boğaz yanması yaşamaya başladım en korktuğum bunun artması çünkü onunda cekilir yanı yok 😁 oğluşum olacak bu arada isim de bulamadım henüz 😁
DuruMom Haftadan kızımla birlikte herkese selamlar 🤰🏼 gece bulantılarım hala devam ediyor. Birde bu ara bel ve sırt ağrısı çekmeye başladım 😞
Austosprensi_ DuruMom merhabalar benim de son 2 haftadır tetanoz aşısının etkisi olabilir eklemlerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim
Austosprensi_ neslitolgaa mide yanması başlayacak simidi de bulantı bitti bakalım bunları atlattık mi kavusucaz inşallah bizim aklımız da olan bi isim vardi poyraz bende oğlum olursa poyraz istiyorum dıyorumdum eşim de sıcaktı poyraz olacak bizim ki 😊
DuruMom Austosprensi_ 3 hafta oluyor tetanoz aşısı olalı ondan dolayı ilk 2 gün kolumu kıpırdatamamıştımm… Özellikle sabahları kalkınca sırtım çok fazla ağrıyor
Periwashere DuruMom kolunuzu bir yoklar misiniz deri altinda kalan misket gibi bir şişlik var mi? Bende oldu da :/
Selverozdmr 22+1 den hayırlı geceler hepinize 🐣😇hiç bulantım kusmam yoktu ama iki üç haftadır felaket mide yanmasıyla devam ediyoruz 🙄
Austosprensi_ Selverozdmr eyvah eyvah geri geliyor desenize 😊😊😊 bnde bugün çok midem bulandı dedim acaba geri mi geliyor bulantılar hayırlısı artik
Senemf54 23+0 bizde 🌸 bu aralar sırt ağrısı çok yaşıyorum bende😔 geceleri de bacaklarımda yanma oluyor