Ceno 19+5 sen selamlar herkese eğer oğlum 40 ta gelecem demesse ki sezeryan düşünüyorum ağustos sonunda inşallah kucağıma alacağım alllahın izniyle 🙏🏻💙
kubraannecikk1 23+3 ten selamlarrr oğustos 11 görünüyor ama kızım çok hareketli ve sabırsız bence ağustosu beklemez temmuzun son günleri gelir.😂😂
Austosprensi_ Mammyy bizim ki uykucu arada pıt pıt dokunuyor bizimki ultrason da gördük bakalım 1 hafta sonra bile fark edebiliyor
kubraannecikk1 Mammyy hayır tabiki😁 demek istediğim şimdiden dışarı çıkmak için sabırsızlanıyor sanki hatta bazen babası bile dışarıdan görüyor hareketlerini.normalde 23 haftada fazla hissetmem sanıyordum ama içerde gümbür gümbür 😍
-Cansu- Austosprensi_ bizde bugün tam 24 haftalık olduk Allah nasip ederse 7 ağustos doğum gözüküyor 😇 🤩
-Cansu- Austosprensi_ evet canım alıcam pandemiden dolayı çok dışarı çıkabileceğimizi sanmıyorum ama ilk çocuk buna almasam ikinci için gerek duyup yine alıcam mecbur birde herşeyi fiyatı gün geçtikçe arttığı için almak istiyorum bebek doğana kadar sen alıcakmısın 😇
mervee_88 Anne3 hiç alakası yok mide yanması ya da bulantı ile saçlı ya da saçsız. Beni. İki hamileliğin dede olmadı hiç yanma nedir bilmedim çocuklar bayağı saçlı doğdu. Alakası yok yani
Austosprensi_ -Cansu- bende aynı fikirdeyim ilk bebe olduğu için alıcam gibi sunny baby vista modeli düşünüyorum