_glc1991 Sumeyeslyrt 16 kg aldım kıyafet sorunu bende yaşıyorum kollarım bacaklarım şişti tayt tişört giymekten bıktım valla başka bişey olmuyo yakışmıyor 😣😣
Sumeyeslyrt Mom041 sağlıksız diyet yapmayı düsünmüyorum tatlıyı tamamen kesicem bide düzensiz besleniyorum 2 öğün onu artırıcam sık ve az yemek daha iyi sanırım
Mom041 Sumeyeslyrt evet az ve sık bu benim isteyerek yaptığım bi şey değil alışkanlığım böyle o yüzden mi bilmem ama hep zayıftım. Bi de tatlı hiç sevmem aramam önüme koymasalar aylarca yemem bazen öyle çayın yanına bişi olsun diye yerim o kadar. Bence size de faydası olacaktır. Yaparsınız merak etmeyin
Sumeyeslyrt Mom041 bende sizin tam aksinizim sürekli evde tatlı bişeyler yaparım hamilelikte daha çok düstüm tatlıya yemekle aram pek yoktur bazen 1 bazen 2 öğün yerim, keske tatlıdan tiksinmenin bi yolu olsaydı
Handeslife Sumeyeslyrt bence de hamile yogası, pilatesi, yürüyüş falan iyi gelir belki. Bünyenden dolayı olmuş da olabilir, doğumdan sonra verirsin inş. Bende 27+5 hamileyim 6 kilo aldım ama diyetisyene de gittim ilk öğrendiğimden beri
Sumeyeslyrt Handeslife aslında dediğiniz aktiviteleri yapmayı çok istiyorım ama eşim 5 aydır çalışmıyor evde, bilirsiniz erkek evde olunca temizlik bile yapılamıyor doğru düzgün,
Cerla Sumeyeslyrt bulantı kusmaya göre vermen lazım demekki senin bünyeden kaynaklanıyor bazısına su içse yarar ama sen kafana takma veriliyor kalmıyor kafana göre diyet yapma sakın bebeğin beslenmez illa yapcam diosan ekmek hamur işi tatlı pilav kızarma kes yeter
Sumeyeslyrt Cerla aynen o şekilde yapıcam suan bebeğim 2 hafta önden gidiyormus umarım yanlıs bise yapmam bebeğimin etlilenmesini her anne gibi istemiyorum
Nisanannasf Sumeyeslyrt sağlıklı beslen öğünleri aksatma ben yaptım diyet bebek 600 gram aldı ben gram almadım 2 ay boyunca. Tabi artık bıraktım diyeti. Ama şeker kullanma şekerli şeyler yeme hamur işi yemeğinde asla kilo almıyorsun İnan herşey boğazda bitiyor üzülme. 38. Haftada 16 kilo aldım toplam aylarca dikkat ettiğim halde artık saldım çayıra mevlam kayıra dedim
Sumeyeslyrt Nisanannasf dediğiniz gibi herşey boğazda bitiyor ama bizde genetiklikle de alakalı galiba ablam da 3 doğum yaptı her hamileliğinde 20 kg aldı
Handeslife Sumeyeslyrt hımmm yani bir süre dışarı çıkıp yürüyüş yap. Hem kafan dağılır hem spor yapmış olursun. Her şey iyi olur inş senin için
Sariovahande Sumeyeslyrt aman bebisler gelsin de sağlıkla kilo verilir napalim hep diyorlar hamile halimi özlüyorum diye doğum yapanlar kendinizi sevin bosverin kiloyu takmayın kafanıza kilo verilir önemli olan karnimiz doysun 😂😂
Cerla Sumeyeslyrt kafana takman bile stres yaratır bebeğe yansır, kendini sal demiyorum ama kendi başınada bişe yapma illaki doktoruna danış canım, ben ilk gebeliğim de dedim ya 25 üstü aldım die şimdi 35 haftam bitmek üzere 7 ila 8 kilo aldım ama aç kalmıcak kadar yedim desem yeridir
Sumeyeslyrt ada94 şeker yüklemesi için geç kalmadımmı ben 28 haftaya kadar yapılıyor biliyorum 2 güne 28.haftam bitiyor
Sumeyeslyrt Sariovahande çevremizde hep sizin gibi insanlar olsa takmazdık snırım kafamıza, geçenlerde görümcem bi ton laf söyledi, yok sen kilo alma bebek zayıf kalır yok yürüyüs yap çok şişmişsin kaba olmussum vs vs moral alt üst
ada94 Sumeyeslyrt evet doğru . Yinede muhakkak söyleyin drunuza kilonuzu . Umarım şekeriniz yoktur . Canınızı sıkmayın her önlemi almanız gerekiyor ne olur nolmaz keşke testi yaptırsaydınız önemli bir testti çünkü . Belki de ödemdir . Sağlıklı günler dilerim 🌺