Sumeyeslyrt Kızlar 27+5 günlük hamileyim, 67.5 ile hamile kaldım suan 91.2 kiloyum 24 kg aldım psikolojim çok bozuk,hiçbi giydiğim yakışmıyor alışverişe bile çıkmak istemiyorumm artık
Cerla Sumeyeslyrt ben ilk hamileyim boyunca 25 üstü almıştım sen hiç canını sıkma tahlillerini filan yaptır şekerin varsa olabilir kilo. Bşrwz fazla almışsın dicem ama çekiniyorum kırmak istemem ama doktoruna Bi danış bazı insanlar yemesede alır
Mom041 Sumeyeslyrt doktorunuz bişey dedi mi bu konuda tahlil falan istemedi mi normal değil çünkü. Stres yapmayın belki ondan da olabilir.
Dareyn Sumeyeslyrt Birtanem 🌸 Benim görümcem 40 kilo almıştı 😅 Doktoru ona bazı hamileliklerde annelerşn vücut yapısının böyle olduğunu bazılarının yarısının su olduğunu doğumdan sonra da hemen kolay verildiğini söylemişti🥰Ödem vardır büyük ihtimalle sende de merak etme bebiş doğduktan sonra o eski fıstık gibi haline geri döneceksin 😉
Sumeyeslyrt Cerla troid lerim de düsüklük var ama ilaç vermedi bilmiyorum nedennn:(( kanımda enfeksiyon var o yüzden halsizliğim çok o yüzden hareketlerim kısıtlı, hala bulantı kusmam var meselaa,
Sumeyeslyrt Mom041 çok stres yapıyorum diyet falan yapmayı düsünüüyorum esim izin vermiyor ama gizli yapıcam
Sumeyeslyrt Dareyn insallah dediğin gibi olur, eskiden çoraplarım bileğime oturmazdi simdi oturuyor iz oluyo hatta, bi markete gidip geliyorum ellerim balon gibi sisiyo, sabahları yataktan inince ayaklarımın altı ağrıyo sanki balona basıyorum 😂
Cerla Sumeyeslyrt bulantı kusmaya göre vermen lazım demekki senin bünyeden kaynaklanıyor bazısına su içse yarar ama sen kafana takma veriliyor kalmıyor kafana göre diyet yapma sakın bebeğin beslenmez illa yapcam diosan ekmek hamur işi tatlı pilav kızarma kes yeter
Begumhane Sumeyeslyrt canım gebelik şekeri olmasın bide hareket et hamilelik insanın metebolizmasını yavaşlatıyor ama kilo aldım diyerekte kendini strese koyma zayıf hamile kaldıysan oda kilo Almada Bi etken oluyor burada 3-5 kilo aldım diyenler zaten kilosu fazla yada ideal olanlar oluyor genelde kıyas yapma
Sumeyeslyrt Begumhane aslında doktorum şeker yüklemesi istedi ama o kadar halsizliğim var ki bulantım kusmam varki doktora bile gidemedim, eşimin ayağı alçıda suan onu da bırakıp gidemiyorum
Mom041 Sumeyeslyrt siz yine de kafanıza göre yapmayın diyeti önce bi kontrol olun altta yatan sebebi bulsunlar sonra gerekeni yaparsınız rakamlara takılmayın
Nisanannasf Sumeyeslyrt sağlıklı beslen öğünleri aksatma ben yaptım diyet bebek 600 gram aldı ben gram almadım 2 ay boyunca. Tabi artık bıraktım diyeti. Ama şeker kullanma şekerli şeyler yeme hamur işi yemeğinde asla kilo almıyorsun İnan herşey boğazda bitiyor üzülme. 38. Haftada 16 kilo aldım toplam aylarca dikkat ettiğim halde artık saldım çayıra mevlam kayıra dedim
Dareyn Sumeyeslyrt Kııız bak işte ödemden o 😂 Diyaliz hemşiresiyim maalesef ödem aynen dediğin gibi bacaklarına ayaklarının yakınından sıkıca bastır çukur oluyorsa ödemdir🤭Zaten şz, yapıyor dedin ya o ödem işte merak etme doğumdan sonra kurtulacaksın inşallah ❤️
Vrl Sumeyeslyrt ben rekorum zannediyordum 🤣 74ten 94 e geldik bakalım son haftalarımız inşallah 100 olmadan doğururum amin 🤲🏻🤲🏻
Sumeyeslyrt Dareyn internetten bakıyorum cukur oluyosa ödemddir diyolar seninde dediğin gibi ama normal zamanda basıyorum yok çukur falan harekete bağlı şişlik oluyo bende tereddüte kaldım ödemmi yoksa bana mı öyle geliyor diye
ElifB08 Sumeyeslyrt Yeni görüntünüz için kendinize haksızlık etmeyin derim. Çünkü bambaşka bi hormonla tanışıp ona adapte olmaya çalışıyorsunuz. Aynaya baktığınızda vücudunuzla barışın, ‘ şuan böyleyim ama bu daimi olmayacak ve her halimle güzelim, güzel de kalacağım ’ demek rahatlatır eminim ki. Her vücut kendine biriciktir yeter ki siz ve bebeğiniz sağlıklı olun. Sıkı bi diyet ve antrenman her şeyi çözer 💪🏼🥑🥒🍏
Sumeyeslyrt Mom041 sağlıksız diyet yapmayı düsünmüyorum tatlıyı tamamen kesicem bide düzensiz besleniyorum 2 öğün onu artırıcam sık ve az yemek daha iyi sanırım