Diclenur_63 Pamugunannesi1 ben degirmenderede oturuyordum yüzbaşılarda ewlenince izmite geçtim ama iniyorum sürekli annemler orda oturuyor
Berna4161 Diclenur_63 selaamm benimde 19 haftalık oldu. Mide bulantısı sorununu hallettim derken bel ve sırt ağrılı dönem başladı 😚
Berna4161 Diclenur_63 ilkinde böyle değildim maşallahım vardı ama şimdi yatmaktan resmen yatakta izim çıktı 😄
1kedi1baby Diclenur_63 ayy evet ondan çok korktuğum için bol bol kaşar, beyaz peynir filan yiyorum inşallah etkili olur 😅
Diclenur_63 1kedi1baby ben her gün 1 kase yogurt 1 bardak süt tüketen insanım benim başıma geldi düşün 😆
Berna4161 1kedi1baby pilates istiyorum ama bu dönemde eve hoca çağırmayı eşim uygun görmedi. Bir kaç alet sipariş verdim. Online hoca araştırıyorum şimdi. Bakalım son çare bunu denicem artık. Yoksa beni pamuklara sarıp öyle doğuma kadar saklayacaklar 😅
Yasoo96 19 haftaligiz bizde. Cok sukur gebeligim cok guzel geciyor. Basindan beri bi sikayetim olmadi. 3. Trimesterdan korkuyorum 😂 eger o da sikintisiz gecerse 2 sene sonra ikinciyi yaparim direkt 😂