Helinhelin Diyarbakır bağlar hastanesinde doğum yapan var mı? Doğum yapanları duydunuz mu memnun kaldınız mı acaba?
Remziye_2121 Helinhelin ben oraya gitmiyorum doktorlar erkek diye diclekentte özel batı hastanesi var doktorum bayan ve çok memnunum 😊
Erdem2121 Helinhelin bende özel Bağlar hastanesine giriyorum. Doğuma 2hafta var. Tedirginim. Ama nstdeki hemşire çok iyi. Sekreterler. En önemlisi doktorum çok iyi
Berfin2121 Helinhelin ben oglumda sezeryan olmuştum bana suit odayı vermiştiler çok geniş çok ferak 2 tv koltuk 2 ebeveyin lavabosu olması çok avantajlıydı benim için😂 2 gebeligim hala baglara veyis beye gidiyorum oglumda hilmi beydi ikisinden de çok memnunum
Erdem2121 AsaF-21 Hakan küsen daha dün gittim. A dan Z ye bebeğin bütün ayrıntısını inceleyip anlatıyor. İçim azda olsa rahat
AsaF-21 Erdem2121 Suat orak ta çok iyi diyorlar .fişi ne kadar peki .ben 27.haftanın içindeyim de istesem bebeğin ultrason resmini renkli verir mi acaba 🤔
Erdem2121 Helinhelin canım hangi hastaneye gidersen git doğum anında doktor sadece gelip kontrol eder. Doğumu ebe yaptırır. Tabi bilmediğim hastanede belki doktor yapıyordur.
Erdem2121 AsaF-21 canım Suat hocayla pek iyi olmayan bir anım var. Neyse fişi 65. Kızımla 15 haftada gittim. Kızıma bebeğin her ayrıntısını anlasın diye renkli ultrasonda gösterip resmini vermişti. Ben birşey demedim sağolsun kendisi düşünüp gösterdi
AsaF-21 Erdem2121 bende memorial Uğur değere gidiyorum çok memnunum ama fişi çok pahalı doğum ücretleri 4 ün üstü o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum ücretinden dolayı .hangi doktorda devam etsem bilemedim o yüzden 🙁
Erdem2121 Helinhelin bana bilgi olarak ister gece ister gündüz gelin doktorunuz geliyor. Ama fiyat farkı alıyorlar. Örneğin normal doğum yapacam. Gündüz Mesai saatinde gidersem 450 ama gece gidersem. 650
Erdem2121 Helinhelin ilk doğum mu merak ettiğin birşey varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
Erdem2121 AsaF-21 evt o doktoru bende biliyorum. Ama bütçemize göre ilerliyoruz. Hakan hocaya gitsen pişman olmazsın. Normal doğum 450 sezaryen 1300
058elf AsaF-21 memorial de çetin beye gitmiştm iki kez memnun kaldım doğuma da kndisi geliyomuş duyduğum kadarıyla ama doğum ücretini bilmiyorum
NesssE AsaF-21 kaç haftalık hamilesiniz. Ben de Uğur değer e gidiyordum. Doğum ücretini 3 civarı sanıyodum 4 civarıymış. Değiştirsem mi acaba dedim ama doğuma 2-3 hafta kaldı 😅
Helinhelin Erdem2121 evet ilk doğumum sadece eşim yanımda yalnızız burda. annem yetişemeyebilir. O yüzden tedirginim
Erdem2121 Helinhelin benim bütün ailem burda eşimin ailesi de ama korona yüzünden kimse yanasmiyo. Sanırsam bende yalnızım
Erdem2121 AsaF-21 Canım git aklında takılan ne soru varsa sor. Maksat için rahat olsun. Ya benim 2. Gebeliğim. Doğumu düşündükçe korkudan uyuyamıyorum.