Gul-naz 32 haftalık olduk kızımın adı daha belli değil 🥲 ben Dünya olsun istiyorum ama babası istemiyor. Sizlerinde fikirlerine açığım isim önerisi bekliyorum ❤️❤️
Eliz34 Gul-naz bende öyle 25 haftalık olduk hala Eminenin yanına uyumlu isim bakıyorum 😑 kaç defa post açtım farklı güzel isimler söylenir fikir olur diye
Zelisssssss Dila, eflin, Masal, hüma, elisa, Bende 15 haftalığım canım inşallah bir kızım olucak Bende böyle isimler buldum şimdilik:)
Deryanur-devran Bir oğlum var devran ikinci yolda inşallah sağlığıyla bir kızım olursa ben derin düşünüyordum ama babası deren istiyor kız olursa bu sefer babası koyacak ismini ama erkek olursa bende hiç düşünmedim 🤦🏻♀️🤭
Berfin3 Deryanur-devran Devran ve deren daha uyumlu gibi sanki 😊 saglikli bir kızınız olsun inşallah oglunuz var madem 🥰
ug_fa-3diplomalianne Gul-naz prensesimin adı Ümmü Gülsüm olacak, 2.de ise Eylül Asel düşünüyorum hayalim 3 kız annesi olmak bi tane daha olursa onun da ismi Feride olacak Allah nasip ederse
ecem-21 Gul-naz çok güzel bi isim düşünmüşsünüz babalar biraz zor kabulleniyor ☺️ Bizimde kızımız olacak Venüs koyacağız adını eşimde ilk başta istememişti garip gelmişti şimdi en çok o istiyor 😂
Srthsb Gul-naz bizmde en büyük derdimiz son 1 aydır 🙄ben Deniz, Derin yada Mavi istiyorum eşim Güneş. Orta yolu bulamadik🤭ama Yade,Lavin,Asya,Alya,Imge,Elvin,Helen en çok karşılaştığım isimler