Sadece_anne Bade1414 Hiçte dokulmuyor valal 1 buçuk sene oldu hala var maalesef. Ben alıyorum her kontrolde simdi 2.hamileyim. Bana almamı söyledi ebe sezeryan yerimi
Bade1414 Oznur_parlakk cok haklısın cok .virus corana derken stres üstüne stres olduk mübarek ramazan ayını güzel geçirip bebişlere sağlıkla kavuşalım inş
Bktz Bade1414 Canım bana kalırsa doğumdan bi gün önce bi ağda vur ben 10 gün önce sezeryan oldum sezeryandan sonra ağda yapamazsın dikişlerden dolayı hadi hamilelikte tüylerin olması çok göze gelmiyo göremiyosun falan ama sonrasında kontrole gidiyosun o zaman karın inmiş oluyo bu kez dikişlerden bişey yapamıyosun kötü duruyo benim avantajım hamilelikten önce düzenli lazere gitmiştim hamilelikte de çıkmadı ve hastanede bi çok kişininkine şahit oldum bide sezeryanda da komple soyuyolar zaten kesi de çok aşağıda oluyo
Bktz Bade1414 aynen canım senin için rahat eder en azından hemşirelerin doktorların gözüne bile gelmez yoksa 😍
lovelymom Ağda kıl dönmelerine ve batıklara ve ilerleyen zamanda da dolayısıyla kaşıntıya sebep olabilir; hem sağlıkçılar neler neler görüyorlar, gönlünüzü ferah tutun. Yukarıda da yazılmış bebişinize odaklanın; sağlıkla kucağınıza alın İnş.
Emel_kara92 Bade1414 sız bunu yazınca gobegımı açtım baktım 😂aşırı beyaz tenlıyım önce sıyah kıllar var hep vardı arttı ama hıc sorun etmedim dokrordanda hıc utanmadım bugün kontrolüm vardı ebe arkadaşlar neler neler gorduklerını anlatıyorlar bence bu cok göze batmaz 😊
Bade1414 Emel_kara92 Allah seni güldürdün beni aksam aksam 😃😃ben esmerim tüylerden koyu olunca tüm gün göbişe baktım post acmaya karar verdim😄iyiki de acmısım güzel sohbet ettik
Emel_kara92 Bade1414 cıdden sorun edılecek bısey degıl arkadaşlarında dedıgı gıbı doktorlar nelerle karşılaşıyorlar ve artık alışmışlardır dıkkat bıle etmiyorlardır 😊bende heryerımı gectım yüzümde tüylenme var lazaro doktorum onermedı kaldı öylece
Minikbiranneee Bade1414 alma şansınız varsa alın bence☺️ Ben aldırıyorum gerçekten çok çekiniyordum 🙈 zaten bir iki defa almanız yeterli geliyor