jasmin001 Mellisssa o adam hep öyle davraniyomus canım ben kaç kişiden duydum. İlgisiz tespiti yanlış hep. Degistirebilirsin canini sıkma hiç
Annecilek Ozel adana muzaffer sengul cok ılgılı ısını severek yapıyor onceden hastanesınde calıstım hemsırelık yaptım sonra ben atandım baska ıle ama yıne dogum ıcın ona ıl dısından kontrole gıdıyorum
Duygumahsun Ozel adana hastanesinde erkan yasdiman diye bir doktor varmış bilen var mı acaba bende doktor arayisindayim doğumum az kaldı başka şehirden geldim doğum için?
Sevimozmen01 Mellisssa algomed Hastanesi’ne godiyorum eda kogalasigil çok memnunum tavsiye ederim biraz yoğun ama olsun
Mellisssa Sevimozmen01 ben algomed hastanesini sevmıyorm pek güvenemıyorm iş yerim orayla anlasmalıydı yapılan testlerimin çogu sıkıntılı çıkmıstı bi kaç defa tekrar yapmaya çagırdılr cinsiyetimi erkek diye işlediler verilere birde kuzenim orada doğum yaptı yenidoğan ünitesi vs pek memnn kalmdılr ama doktorlrnı bilmıyorm
Sevimozmen01 Mellisssa eda hanımdan memnunum zaten kuzenimin tavsiyesiyle oraya gittim şimdi siz böyle deyince aklıma bir şüphe düştü 35 haftaligim bu saatten sonra doktor değiştirmekte zor olur
Mellisssa Sevimozmen01 canım memnunsan aklın karısmasın senin rahat olman herşeyden önemli bide son zamanlr doktor değişme canım