NAZ2333 dkbyk hicc yemedim normalde de sevmem zararli onun yerine tavuk kizartiyorm et balik her zmn pisirmesemde dardanel ton yiyorm yagini iyicene suzup
mothers_baby2021 NAZ2333 Dardanel ton zararlı.Arsştordınız mı ?benim canım çok çekmişti . 1 tane yemiştim ama okuyunca bir daha yemediydim doktorunuza bi sorun isterseniz
gulin-35 dkbyk cok nadır canım cekerse sucuk sosıs salam bır kac lokma yıyorum normalde de sevmezdım zaten
Leylaalin dkbyk Sadece sucuk yiyorum oda market sucuğu değil gercek dana etinden özel yapılmış temiz yerden alıp yiyorum diğerlerini önceden beri tüketmiyoruz
Znrr dkbyk salam sosis zaten sağlıklı yiyecekler değil ama canımız çekebiliyor. Böyle durumlarda da iyice pişirerek yemek gerekiyor. Çiğ et bakteri oluşturuyor.
Portakalgeliyor dkbyk valla bugun salam yedim :/ normalde tüketmiyorum çok nadir 2 ayda 3 ayda 1 oldu :)
Miskokulum35 dkbyk hamburger daha bu hafta yedim 8.aya girdik. Ondan önce hiç yemedim. Diğerlerini de hiç yemedim.
Tugcegkn dkbyk hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim. Çok bişey değil 40 hafta idare edecez 😊 sonrasında üzülüp pişman olmaktansa