Ceyda97 Kaçıncı haftada vurundunuz beni 17 haftalık olunca çağırdı yani Pazartesi gidecem herkes 20 haftalık olunca falan oluyormus kafam karıştı hemşireyle konuştum o haftalar başlıyoruz vurmaya birsey olmaz dedi ama kafam karıştı erken mi sizce
[silindi] Ceyda97 Evet beni de aramadilar ama ben de 21 haftada gittim bebegimi hissedince vurdular aşıyı🍀
iLkMom Ceyda97 canım bana da o haftalarda gün vermişti ama ben gitmedim burda yazılanlara göre 20 haftadan önce vurulmuyomuş ama çok şükür ben bebeğimi 18+5 haftalıkken hissettim 19. Haftada tekrar aradılar bu sefer de gönül rahatlığıyla gittim aşımı oldum. ama hemşire korkmana gerek yok bebeğin kalbini dinlemeden aşı yapmıyoruz demişti.☺️
Zamanbukucu Ceyda97 benide 17 haftada çağırdışar bu haftanın başında gitmedim evimde değilim ailemin yanında kalıyorum şuan dedim 20den önce vurulmayı istemiyorum bende herkes 20 de yada hareketleri hissedince vuruluyor
iLkMom Ceyda97 kötü düşünme canım bende korkttum başta ondan gitmedim sende hissedince gidersin ama dediğim gibi mutlaka kalbini dinletip öyle aşı yapiliyo içini ferah tut ❤️
Ceyda97 iLkMom ya herkesi 20 haftalıkken çağırıp bana 17 deyince şaşırdım bende dinliyorlarsa iyi ozaman benim haberim yoktu ondan canım
Baloncuk41 Ben 15 haftalıkken oldum 🙈 hatta takip kartina 10 nisanmi ne yazmisti aradılar martta ee kartta bi dahaki ay yaziyo dedim olsun gelin dediler o ara foruma falan bakmiyodum tabi bi sakıncası olsa yapmazlardı herhalde 🤷🏻♀️